Bransoletki-opaski

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Bransoletki-opaski

Post autor: AleksandraWroclaw »

To na prawdę dobra idea , popieram i zachęcam szczególnie tych zagrożonych chorobą (nieoczekiwanymi atakami) do ich zakupu.
Takie opaski identyfikacyjne od lat sa stosowane w hotelarstwie, imprezach masowych,eventach,itd....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Droga Aleksandro

Jeżeli KTOKOLWIEK w tym KRAJU wzioł chocby 1 zloty za taka bransoletke PODAJ NAMIARY
Ustalone ZOSTAŁO przez kilka firm farmaceutycznych -Producentow lekow ,że TE Bransolety będa za Reklamę firmy na Bransoletach ROZDAWANE za DARMO

Bransoleta ma INFORMOWAĆ ,że dana osoba JEST CHORA
Nie ma to byc jak napisalaś FORMA ..lansiku do bransolet clubowych czy tez WCZASOWYCH.
Prowadzone są Bardzo trudne rozmowy ,aby Wyedukować kolejne osoby-Grupe ,że Taka bransoleta ma za zadanie ratować .
Jednkaże nie WSWZYSCY wtym KRAJU umieją zrozumieć ,że mozna cos oddac czy zrobic za darmo.
Pewien operator TV obsługujacy kilka szpitali zażadał za Reklame w/w akcji Kwoty za ktora mozna było by kupić kilka milionow bransolet lub kilka krotnie przekroczyo by dotychczasowy budżet na ta AKCJĘ-KPINA
Generalnie zastanawiam sie juz PRYWATNIE czy nie zadennoncjowac do KRRTV o nie placenie abonametu przez w/w podmiot
-bo ze źrodel dobrze poinformowanuych wiem ,że nie płaca bo świadczą uslugi dla Szpitala a SZpitale jak i sanatoria sa zwolnione z ..Abonamentu !! a kaska za odbior i reklama to ich przychod

Jak pięknie było by gdyby choc raz w tzw TV szpitalnych był splot o bransoletach -wielu zapene by to zacheciło czy też inaczej by postrzegało by ten PROBLEM
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: AleksandraWroclaw »

Masz racje w tym co piszesz, u nas na kazdym kroku złodziejstwo i korupcja a w sluzbie zdrowia przede wszystkim.
Ja pisałam o bransoletkach z innymi napisami,ktore sa wykorzystywane jako indetyfikatory turnusów urlopowych,czy wejsc
klubowych na stadion. Na eventach roznych koncernow tez firmowe czy z jakimis sloganami reklamowymi rozdaja byle zaistniec i dobrze sprzedac produkt.
Teraz jak bylam 3m-ce w Singapurze to tam mlodzi na nadgarstkach maja po 3 i wiecej w roznych kolorach i w jakims tam celu. :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Poszedłem do apteki po interesującą mnie opaskę i dowiedziałem się że mogę ją mieć na drugi dzień za....3złote :!: :!: :!: jutro się dowiem jaka to hurtownia :!: :!: poinformuję lojalnie jak się nazywa :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Niestety nie załatwiłem sprawy z opaską,okazuje się że nie ma w hurtowni :!: spróbuję w innej aptece,czyżby towar deficytowy :?:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Niestety nie załatwiłem sprawy z opaską,okazuje się że nie ma w hurtowni :!: spróbuję w innej aptece,czyżby towar deficytowy :?:
..Andrzeju podaj schorzenie na Pw
Postaram się dać Ci szybki namiar gdzie lub i od kogo możesz otrzymać w/w bransoletkę
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam Dareczku,nie mam nic do ukrycia a prawie wszyscy wiedzą że jestem po udarze niedokrwiennym :!: a namiary możesz wrzucić na pw,żebyśmy nie zostali posądzeni o reklamę :!: pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam przydatne tematy dorzucę do tematu opaska sea-band przeciw mdłością dla dzieci choroba lokomocyjna
do kupienia sklep internetowy cefarm wyrób medyczny firma produkuje Salus Inter koszt 2 szt 27,79zł
pozdrawiam piszcie dalej :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

W temacie nic się nie dzieje od prawie dwóch lat. Rozumiem, że akcja została zakończona? Była promowana na górze działu bardzo długo, mam nadzieję, że w tym czasie choć jedna osoba została uświadomiona, a jeśli używana dzięki temu opaska uratowała komuś życie to bardzo się cieszę.
Nie wiem czy mi wypada, ale jeśli Darek, założyciel tematu, zechciałby poinformować nas wszystkich o tym co się działo w tej materii przez czas trwania akcji, to byłbym wdzięczny, a pewnie wszyscy jesteśmy ciekawi.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam serdecznie

Jako ,że zostałem wywołany do tematu pozwolę sobie może i podsumować akcję ,ktora miał za zadanie uświadomienie czy raczej POMOC osobą chorym ,którym może zdarzyć się cos w miejscu publicznym.

Główny nacisk położyłem na PROMOWANIE AKCJI ,która przez marketingowców została nazwana ;

Okaż SERCE niebieskiej bransoletce

Skierowana była dla osób ,które były po wszczepieniu -Kardiowerterów , czy Rozruszników SERCA oraz przykrościami ,które z powodu ich posiadania Mają Pacjenci.

Jako pomysłodawca stałem sie swego czasu TWARZĄ Kampanii .
Fakt zostało nakręconych kilka filmów , udzielono wielu wywiadów w mediach liczne wizyty w Telewizjach śniadaniowych czy publikacje w prasie od specjalistyczej , prasę kolorową aż po prasę codzienna.
Fakt było mnie swego czasu dużo.
Udało się też dojść do wszystkich dystrybutorów sprzedających do Polskich Szpitali czy Klinik i wypracować WSPÓLNY WZÓR Bransolet informujących o tym ,że dana osoba ma Wszczepiony Rozrusznik bądź Kardiowerter Dyfyblilator Serca.

Wiem ,ze Firma ,której miałem urządzenie podczas Kampanii wprowadziła Bransoletę na ..całym świecie.

Chciałem zaproponować ,aby osoby ,które mają wszczepione w/w urzadzenia Mogły legitymować się Legitymować się paszportem ,który umożliwiałby swobodne poruszanie się w wśród Tysięcy Bramek Przeciw kradzieżowych w Polsce bo niestety ,ale Osoby mające w/w urządzenie mogły by stać sie po za prawem .Dodatkowo Dane do Paszportu były by u kilku Dostawców i na to nie wyraził zgody Rzecznik Praw Obywatelskich.

Wiem ,że kampania ,która PROWADZIŁEM swego czasu ZAINTERESOWAŁA wielu Naszych Portalowiczów .
Wiem bo wielokrotnie spotykałem się czy widziałem podczas pobytów w sanatoriach Bransolety ...Mam Cukrzycę , czy podobne

Oczywiście jeżeli Pan Administrator uważa ,że Post powien byc Zamknięty podzielam jego zdanie .
Wszak Tylko dzieki uprzejmości mogłem informowac o Akcji ,która CHYBA KOMUS POMOGŁA.
CZY POMOGŁA ?

TAK

Bo Było wiele szkoleń dla służb mundurowych czy Ratowniczych w Kraju
Oczywiście szkolenia były pod Patronatem Firm ..dziś Kampanie została Zakończona choć w Klinikach i Szpitalach nadal przychodzą z urzadzeniami Bransolety -

Pozdrawiam
I jeszcze raz dziekuje za WSPARCIE
-Darek Woźniak
ODPOWIEDZ