Iwonicz- Gornik
-
Karena05
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2012 10:12
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
Iwonicz- Gornik
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Iwonicz- Gornik
Ale "Górnika" pozazdrościć. To najlepsze sanatorium w Iwoniczu.
-
hala5102
- Super Kuracjusz

Super zabiegi, nie miałam problemu ze zmianą jakiegokolwiek zabiegu, gdy któryś zabieg mi nie odpowiadał. Na parterze znajduje się kawiarenka, gdzie można codziennie potańczyć przy muzyce i śpiewie muzyka. Jest stoisko komputerowe, z którego można korzystać. Winda. Na 4 piętrze jest pralnia, a na każdym piętrze jest prasowalnia. Stół do tenisa i snookera, SPA, zabiegi w budynku obok (przejście łącznikiem). Personel sympatyczny. Posiłki bez zastrzeżeń. I to nie tylko moja opinia, ale moich znajomych, których tam poznałam. Poza tym sanatorium ma ładne, wyremontowane pokoje, jest czysto. Jest parking...płatny.bodana2 pisze:Miło słyszeć pozytywne opinie na temat Górnika, bo ja też się tam wybieram. Dlaczego jest to najlepsze sanatorium w Iwoniczu? Bardzo mi zależy na opini osoby, która już tam była. Szkoda tylko, że nie mają basenu i ceny zabiegów są wyższe niż w sąsiednich sanatoriach.
Nad sanatorium góra ze stokiem narciarskim i wyciągiem, poniżej wypożyczalnia sprzętu. Na placu Dietla ciągle coś się dzieje - koncerty, konkursy, zawody, itp. Dużo ciekawych wycieczek, biblioteka, przed stołówką waga, aby móc sprawdzać postępy w przybieraniu, bądź w ubytku na wadze. W miasteczku ładne lokale. W niektórych hotelowych kawiarenkach można posłuchać dobrego jazzu i spożyć smakołyki. Warto wybierać się na wszystkie wycieczki piesze i autobusowe. A ponieważ wycieczki kosztują trzeba wziąć ze sobą trochę forsy. Cóż mogę jeszcze dodać? Miłego pobytu, miłej zabawy, dobrej rehabilitacji i wspaniałego towarzystwa nie tylko w sanatorium, ale na fajfach i wycieczkach.
-
hala5102
- Super Kuracjusz

Byłam w trójce, ale jedynki również mają. Zadzwoń i zapytaj, czy możesz zarezerwować sobie jedynkę. Ja własnie tak rezerwowałam jedynkę w innym sanatorium. Podobno teraz nie bardzo chcą rezerwować, ale spróbuj, może się uda. Powodzenia i pozdrawiambodana2 pisze:Dziękuję bardzo za informacje. Jestem jeszcze bardziej optymistycznie nastawiona niż byłam. Jak z jedynkami?
Bardzo fajne miejsce.