Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: ededi12 »

agalew pisze:Ededi pewnie jeszcze próbujesz coś wepchnąć i wściekła ubijasz nogą :lol: :lol: :lol:
Edi prawie biega w kółko z paniką w oczach by nie zaspać ,czy wszystko wzięte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:
A nad walizką prawie się modliłam :lol: :lol: by się zamknęła ale nawet przedmioty martwe jak się do nich mówi to ulegają ufffffffffffffff
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

W takim razie życzę wszystkim wyjeżdżającym na turnus do Szczawnicy tego , co potrzebuje każdy kuracjusz . Wspaniałej pogody, udanego towarzystwa, cudownych widoków ( to macie zagwarantowane :lol: :lol: :lol: ), pomocnych rehabilitantów, życiowych i życzliwych ludzi wokół siebie, a co najważniejsze poprawy zdrowia. O mega humorze nie wspomnę, bo ten zajmuje pewnie 99% w walizce :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

roman00 pisze:Ucieczka z domuuuuu :lol: :lol:
i tak tam wrócicie :lol: :lol:
Na razie myślę by dojechać,a powroty nie są wcale takie złe.
Nieobecność mamy i żony uczy dzieci i męża doceniać jej codzienną pracę w domu ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: Czyli jest tak jak myślałam :lol: :lol: :lol: Ale najważniejsze, ze dałaś radę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:W takim razie życzę wszystkim wyjeżdżającym na turnus do Szczawnicy tego , co potrzebuje każdy kuracjusz . Wspaniałej pogody, udanego towarzystwa, cudownych widoków ( to macie zagwarantowane :lol: :lol: :lol: ), pomocnych rehabilitantów, życiowych i życzliwych ludzi wokół siebie, a co najważniejsze poprawy zdrowia. O mega humorze nie wspomnę, bo ten zajmuje pewnie 99% w walizce :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :serce:

:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:W takim razie życzę wszystkim wyjeżdżającym na turnus do Szczawnicy tego , co potrzebuje każdy kuracjusz . Wspaniałej pogody, udanego towarzystwa, cudownych widoków ( to macie zagwarantowane :lol: :lol: :lol: ), pomocnych rehabilitantów, życiowych i życzliwych ludzi wokół siebie, a co najważniejsze poprawy zdrowia. O mega humorze nie wspomnę, bo ten zajmuje pewnie 99% w walizce :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :serce:
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Załączniki
images.jpg
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki za buziaczka :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Edi jak się tam dorwiesz do łącza to napisz jak Ci tam jest , choć z góry wiem, że będzie rewelacyjne :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew kochana oby zabiegi podratowały to najważniejsze.Papiernik nie jest w najlepszym stanie to wiem,zagłodzić Nas nie zagłodzą.Ale jak prawdziwy wędrownik to jeśli chodzi o pokój to byle na głowę nie kapało było łózko i kołderka.
Dam radę o to się nie martwię.
O pogodę też już się nie martwię tak Mi dobrze tu Wszyscy życzą że inaczej być nie może niż tylko słonecznie :D :lol: :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Edi Hutnik też nie jest pięknym budynkiem i co z tego :?: :?: :?: Cudownie wspominam pobyt w Szczawnicy, choć jechałam wtedy pierwszy raz do sanatorium i przed samym wyjazdem płakać mi się chciało. Będziesz tak zadowolona jak byłaś zadowolona w Polańczyku....a może i jeszcze bardziej ;) Koniecznie dowiedź te miejsca, które Ci polecałam :P :P :P
ODPOWIEDZ