KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
iwanowa35
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2014 16:31
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK

Post autor: iwanowa35 »

Witam !!! Był ktos moze w sanatorium zameczek w Kudowie -zdroj ,,, wybieram sie tam za jakis czas i ciekawa jestem jak tam jest , co warto zabrac ze soba zeby nie dzwigac wielkiej walizki ,,, z gory dziekuje za odpowiedz :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
iwanowa35
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK

nikt tam nie byl
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

iwanowa35 pisze:Witam !!! Był ktos moze w sanatorium zameczek w Kudowie -zdroj ,,, wybieram sie tam za jakis czas i ciekawa jestem jak tam jest , co warto zabrac ze soba zeby nie dzwigac wielkiej walizki ,,, z gory dziekuje za odpowiedz :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
iwanowa 35 witaj na forum :kwiat: wyslalam Tobie link gdzie jest opisana Kudowa :kwiat: :kwiat:
Wyjeżdżam...planuje wyjazd :kwiat: poczytaj
iwanowa35
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziekuje ,,,,ale mi bardziej chodzi o kogos kto byl juz w zameczku,bo mam kilka pytan takich dotyczacych tego osrodka
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

iwanowa35 pisze:Dziekuje ,,,,ale mi bardziej chodzi o kogos kto byl juz w zameczku,bo mam kilka pytan takich dotyczacych tego osrodka
Poczytaj forum napewno trafisz na cos co ciebie zainteresuje.. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Do iwanowej 35 :)
Powiem tylko tyle, że Ci bardzo zazdroszczę. Piękne miejsce więc na pewno będziesz zadowolona. Termin wspaniały, miejsce cudo:) życzę Ci tylko fantastycznego towarzystwa, które pozwoli na przemiłe wspomnienia i chęć powrotu w to miejsce za jakiś czas. Pozdrawiam.
iwanowa35
Kuracjusz
Kuracjusz

CHYBA NIKT JESZCZE NIE BYŁ W ZAMECZKU :( :( :(
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Witaj,
Byłam w Zameczku w 2012 roku w czerwcu.Obiekt piękny odrestaurowany, warunki lux. Na miejscu nowoczesny basen, siłownia gimnastyka. reszta zabiegów w Zakładzie przyrodoleczniczym, 3 minuty z Zameczka przez park. Latem to sama przyjemność, zameczek stoi w samym parku, obok palmy, fontanna, mnóstwo kwiatów - jak w bajce. Zabiegi podobne jak wszędzie tylko wciskano każdemu picie wody jako zabieg.Zastrzeżenia miałam jedynie do jedzenia catering z sanatorium Polonia (obok), bardzo średnie i dla mnie za zimne. Kudowa urocza, wokół wiele miejsc do zwiedzania, wycieczki, koncerty.Jest gdzie potańczyć ( 3 miejsca). Życzę miłego pobytu. Bietka
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

(Do iwanowa 35)
Na wszystkie pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, upływ czasu -radzę w kilku sprawach zadzwonić do recepcji napewno udzielą informacji.W pokojach były czajniki i TV (chyba bezpłatne), lodówka mała chyba też., co do internetu nie interesowałam sie. Od tego też chciałam odpocząć.Wycieczki organizowane są porzez zewnętrzne biura podróży, wystarczy sprawdzić oferty tych co działają w Kudowie. Jak sobie przypominam były wycieczki do Czech i po okolicy. Sanatorium oprócz ewentualnego wywieszenia oferty nie pośredniczy w tym.
Pozdrawiam, :kwiat:
Awatar użytkownika
Dario X
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 18:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Dario X »

Kudowa to idealne miejsce na pobyt sanatoryjny szczególnie latem lub zimą.
Niewysokie malownicze Góry Stołowe na spacer można się też udać za granicę czyli do Czech.
Mnóstwo kuracjuszy ożywiona działalność wieczorowa dla każdego coś miłego.
Zabytkowy Zameczek gruntownie odrestaurowany w standardzie NFZ+. Położony w parku zdrojowym
piękna zieleń latem bajkowa sceneria zimą
Jako zwolennika natury spacerów rowerów szczególnie nowy basen mi podpasował.
Jak z każdego pobytu kolekcjonuję trochę miłych fotek.
Polecam
ODPOWIEDZ