Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam niezdecydowana ale tak ładnie pisaliście o Krynicy, że ............ dziś wpłaciłam zaliczkę a może ktoś jeszcze wybiera się w tym terminie ? Jadę na 10 dni
Zosia
Dzięki . Byłam tam kilka razy ale już dość dawno więc będę porównywać co się zmieniło . Zarezerwowałam miejsce w hotelu Renesans znasz może ? Fajną mają promocję .
Szczerze... nie kojarzę tego obiektu. Ja byłam z NFZ-tu w Lwimgrodzie i śmiało mogę polecić
Skoro to nie jest Twój pierwszy raz, to powinnaś być zorientowana co oferuje Krynica.
Ja wciąż jestem pod jej wrażeniem i zazdroszczę Ci pobytu właśnie tam.
Masz jeszcze miesiąc do wyjazdu, jeśli szukasz towarzystwa za pośrednictwem tego forum , to na pewno ktoś się znajdzie.
Wiem to po sobie, bo właśnie tu zebraliśmy grupę, po czym razem mile spędziliśmy czas na miejscu. Życzę Ci tego z całego serca.
Super miejsce tak jak cała Krynica , ja również jadę od 27 maja do WATRY , mało jest opinii o tym sanatorium , ale mam nadzieję , że będzie ok.
MIŁEGO POBYTU