Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Meldujemy się ponownie
Rozpakowane i po kawce na balkonie Pada niestety ale przecież kiedyś przestanie
henry66 jedynki w dniu rozpoczęcia turnusu więc najlepiej być z samego rańca.
Pozdrawiamy
henry 66 aby mieć jedynkę to na 6tą rano trzeba być w dniu rozpoczęcia turnusu.
Pogoda się poprawia ,poobiedni spacer zaliczony Rozkręcamy się Pozdrawiam
Hej hej :-*
Dziś słoneczko da czadu,niebo bezchmurne czas przemija błogo.
Jeśli chodzi o zabiegi no mogło by być lepiej.Jak dla mnie są przepisywane te najtańsze,nie dostałam borowiny ani siarki za to dwa razy dziennie gimnastyke.
Przeżyje
Dziś wieczorek zapoznawczy w Hutniku
Może dziś uda się odwiedzić Homole Pozdrawiam
ededi12 pisze:Hej hej :-*
Dziś słoneczko da czadu,niebo bezchmurne czas przemija błogo.
Jeśli chodzi o zabiegi no mogło by być lepiej.Jak dla mnie są przepisywane te najtańsze,nie dostałam borowiny ani siarki za to dwa razy dziennie gimnastyke.
Przeżyje
Dziś wieczorek zapoznawczy w Hutniku
Może dziś uda się odwiedzić Homole Pozdrawiam
Witaj Edi, szkoda wielka, że nie dostałaś borowiny, no ale cóż
Spróbuj jeszcze raz i poproś o borowinę, powiedz że bardzo dobrze na Ciebie działa
Życzę Wam przedniej zabawy
ewasz mówiłam co mi dobrze robi ale p.doktor medycyny ?? wiedziała lepiej więc jest jak jest.
Ale pogoda jest piękna z rehabilitantami można się dogadać więc chyba rozumiesz o czym mówie
Pozdrowionka
Witajcie kuracjuszki ! Czy warunki w Papierniku sa rzeczywiscie tak nieciekawe , jak piszą inni? Czy pokoje wygladaja chociaż trochę lepiej niż budynek zewnątrz? Pozdrawiam. Miłego pobytu