Tulipan

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Tulipan

Post autor: Sloneczko »

Ja pare lat temu również, przełożyłam wyjazd do sanatorium. W pracy nie dostałam po prostu w danym terminie urlopu wypoczynkowego . Wtedy to napisałam pismo do NFZ, w którym opinie wydała tez i moja zwierzchniczka. Termin mi przełożono a ja dostałam urlop :) . Pozdrawiam :kwiat:
Karinka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 11:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Karinka »

Witam serdecznie halę, kruszynkę oraz stokrotkę - miło poznać koleżanki z dużym "doświadczeniem" sanatoryjnym. Kontakt z takimi osobami jest bezcenny i bardzo pomocny przed wyjazdem w nieznane miejsce. Oczywiście podzielę się swoją opinią po powrocie z Ustronia. Stokrotko cieszę się,że będziemy mogły się zobaczyć i poznać w Tulipanie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli,są aktualnie oraz będą w najbliższym czasie w uroczym Ustroniu. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Karinka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 11:42
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Karinka »

Kruszynka,hala i stokrotka -jesteście bardzo przydatne na forum. Oczywiście ja także po powrocie podzielę się spostrzeżeniami i napiszę opinię na temat omawianego ośrodka. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :kwiat: i :kwiat: :kwiat: do zobaczenia w Ustroniu . :kwiat: :kwiat: :kwiat:
grazynap53
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 cze 2013 17:59
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: grazynap53 »

Karinko, też jadę do Tulipana na przełomie sierpień/wrzesień, ale prywatnie na 10 dni i na dodatek też z Wielkopolski.Mam nadzieję,że się poznamy na miejscu. Mam jeszcze do Ciebie pytanko - jakim środkiem transportu jedziesz? W ub, roku byłam w Ustroniu z ZUS-u i jechałam nocnym autobusem, ale w tym roku na razie nie mam bezpośredniego połączenia. Dodam jeszcze, że Ustroń jest super.
Pozdrawiam :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Karinka pisze:Witam serdecznie halę, kruszynkę oraz stokrotkę - miło poznać koleżanki z dużym "doświadczeniem" sanatoryjnym. Kontakt z takimi osobami jest bezcenny i bardzo pomocny przed wyjazdem w nieznane miejsce. Oczywiście podzielę się swoją opinią po powrocie z Ustronia. Stokrotko cieszę się,że będziemy mogły się zobaczyć i poznać w Tulipanie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli,są aktualnie oraz będą w najbliższym czasie w uroczym Ustroniu. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Karinko! Ty jedziesz później niż ja.Ja tam będę w lipcu. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

A może ktoś może coś napisać o sanatorium Elektron w Ustroniu, jadę tam w czerwcu :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ewa11 pisze:A może ktoś może coś napisać o sanatorium Elektron w Ustroniu, jadę tam w czerwcu :)
Załóż nowy temat który Cię interesuje ,bo tutaj zaglądają osoby chcące się dowiedzieć czegoś nt.Tulipana.Dlatego wątpliwe ,aby ktoś znający Elektrona , zerkał tutaj.
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

stokrotka pisze:
ewa11 pisze:A może ktoś może coś napisać o sanatorium Elektron w Ustroniu, jadę tam w czerwcu :)
Załóż nowy temat który Cię interesuje ,bo tutaj zaglądają osoby chcące się dowiedzieć czegoś nt.Tulipana.Dlatego wątpliwe ,aby ktoś znający Elektrona , zerkał tutaj.
Założyłam Stokrotko, ale nikt się nie odezwał :(
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ewa11-Nie martw się tym.Tutaj potrzeba dużo czasu na to by dostać odpowiedź.Ja czekałam sporo zanim dostałam odpowiedź ws. sanatorium w Ustroniu.Wtedy też mało osób pisało mi o Kosie -gdzie się wybierałam.Cierpliwości.
ODPOWIEDZ