Tulipan
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Tulipan
-
Karinka
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 03 maja 2014 11:42
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli,są aktualnie oraz będą w najbliższym czasie w uroczym Ustroniu.
-
Karinka
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 03 maja 2014 11:42
- Staż sanatoryjny: 1
-
grazynap53
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 cze 2013 17:59
- Staż sanatoryjny: 2
Pozdrawiam
Karinko! Ty jedziesz później niż ja.Ja tam będę w lipcu.Karinka pisze:Witam serdecznie halę, kruszynkę oraz stokrotkę - miło poznać koleżanki z dużym "doświadczeniem" sanatoryjnym. Kontakt z takimi osobami jest bezcenny i bardzo pomocny przed wyjazdem w nieznane miejsce. Oczywiście podzielę się swoją opinią po powrocie z Ustronia. Stokrotko cieszę się,że będziemy mogły się zobaczyć i poznać w Tulipanie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli,są aktualnie oraz będą w najbliższym czasie w uroczym Ustroniu.![]()
![]()
Załóż nowy temat który Cię interesuje ,bo tutaj zaglądają osoby chcące się dowiedzieć czegoś nt.Tulipana.Dlatego wątpliwe ,aby ktoś znający Elektrona , zerkał tutaj.ewa11 pisze:A może ktoś może coś napisać o sanatorium Elektron w Ustroniu, jadę tam w czerwcu
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Założyłam Stokrotko, ale nikt się nie odezwałstokrotka pisze:Załóż nowy temat który Cię interesuje ,bo tutaj zaglądają osoby chcące się dowiedzieć czegoś nt.Tulipana.Dlatego wątpliwe ,aby ktoś znający Elektrona , zerkał tutaj.ewa11 pisze:A może ktoś może coś napisać o sanatorium Elektron w Ustroniu, jadę tam w czerwcu