POLAŃCZYK - SANATORIUM PLON

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka122
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2012 13:02

Re: POLAŃCZYK - SANATORIUM PLON

Post autor: stokrotka122 »

Sympatyczny mg11 życzę udanego pobytu w Busku , może innym razem kto to wie :?: :) Pozdrawiam
stokrotka122
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam cieplutko , wszystkim wyjeżdżających do uzdrowisk życzę miłego pobytu i samych pięknych wrażeń. Zaczęłam odliczanie :) wyjeżdżam za 14 dni :P :P
stokrotka122
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam milutko . Wrzos -iku czy czasami jeszcze odwiedzasz to forum ? Jak przygotowania ? U mnie na razie lista zrobiona :lol: Pozdrawiam wszystkich ,, zaglądajacych ,, ;)
zielona196
Na forum od: 06 maja 2012 21:32

Post autor: zielona196 »

Witam, poszukuje kogoś kto jedzie z warszawy lub okolic 12 maja do plonu i chciałby zabrać jedną osobę. proszę o kontakt [email].pl
stokrotka122
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj zielona , wysłałam Ci prywatną wiadomość, Napisz, czy udało się coś załatwić. Pozdrawiam :)
stokrotka122
Kuracjusz
Kuracjusz

Wygląda na to , że niewiele osób jedzie do Polańczyka..szkoda . U mnie jutro pakowanie za 2 dni startuje :) Pozdrawiam kuracjuszy :) :)
krystyna krk
Na forum od: 06 lip 2012 19:29

Post autor: krystyna krk »

Ja mam jechać do sanatorium Plon w pazdzierniku. Bedę więc wdzięczna za wszystkie opinie i podpowiedzi jak już wrócicie:))
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Post autor: kaka »

Byłem tam 2 lata temu. Fajne sanatorium. Kameralne i zadbane. Pokoje wygodne. Jedzenie dobre. W samym sercu cypla. Wszędzie blisko. obsługa ok. Będziesz zadowolona. Teraz jade 22 lipca tez do Polańczyka. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ