Osobom, którym nie chce się pisać, polecam przypomnieć sobie jak to same szukały informacji
Wieniec-Zdrój
-
yona
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2011 19:53
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wieniec-Zdrój
Osobom, którym nie chce się pisać, polecam przypomnieć sobie jak to same szukały informacji
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Jak sama widzisz czasami tak to wygląda niestety
Dużo ogląda, czyta ale nie pomaga a ja z takim postępowaniem nie mogę i nie chcę się zgodzić
Nie rozumiem takich ludzi, którzy wiedzą a nie podzielą się swoimi doświadczeniami
Po co więc tu wchodzą
Pozdrawiam
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Nie będę się powtarzać remonty budynków na zewnątrz są zakończone ,trwają prace drogowe wokół obiektów.W trakcie budowy jest olbrzymi obiekt sanatorium na 800 osób ! Miał być oddany w styczniu teraz kolejny termin wrzesień ,ale to raczej wątpliwy termin-budynek bardzo efektowny
-
yona
- Pomocny Kuracjusz

Jakie są zabiegi na miejscu czy jest pływalnia, grota solna , jakie masaże . A przede wszystkim czy te budowy o których piszą forumowicze nie są uciążliwe (hałas, błoto itp) dla kuracjuszy. Znalazłam coś na forum pomorska, ale za dobrze to nie brzmi
-
yona
- Pomocny Kuracjusz

Pozdrawiam.
Byłam w tym sanatorium rok temu , niestety nie mogę nic dobrego napisać o tym sanatorium warunku mieszkaniowe okropne iście lata 70 te
baza zabiegowa w sąsiednim sanatorium a ze byłam jesienią i pogoda nie była słoneczna z zabiegów trzeba było chodzić w deszczu,Baza rozrywkowa
do niczego, a wokoło tylko lasy i lasy nie polecam tego miejsca