Z Lublina do "Korony" w Muszynie od 2.10.2010 r
Z Lublina do "Korony" w Muszynie od 2.10.2010 r
Witam. Może, akurat ktoś zaglądający na te stronę wybiera się w terminie od 02.10.2010 do Sanatorium Korona w Muszynie? 
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Z Lublina do "Korony" w Muszynie od 2.10.2010 r
Witam! Wiem ,to informacja od koleżanki ,...jest autobus bezpośredni Lublin- Muszyna (autobus dojeżdża do samej Korony). Warto również zajrzeć na stronę Revita Muszyna forum , tam znajdziesz więcej informacji. Byłam ostatnio w Muszynie , tylko w sąsiednim obiekcie. Pozdrawiam.
Dziękuję za podpowiedź. Z moich nowych informacji wynika , ze autobus wyjeżdża z Lublina o 11.00 , chyba to zbyt późno .Pasowałoby być punktualnie czyli koło 14.00. Nie lubię sie spóźniać, ale... Może to nie są takie nowe informacje? Może ktoś jechał do Muszyny i wie, że jest lepsze połączenie? Pociągiem z przesiadkami jakoś nie bardzo mam ochotę . Zajrzę jeszcze stronę Geovity, ale przejrzałam może zbyt pobieżnie i nie znalazłam dokładniejszych informacji.
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Najkorzystniej jest jechać dzień wcześniej, wielu kuracjuszy to praktykuje...są zalety...wcześniejsza wizyta u lekarza. Zabiegi w rannych godzinach. Możliwość wyboru pokoju. Ja dojechałam na godz 14.00...wizytę do lekarza decydującego dopiero następnego dnia.
Okolica piękna jeden dzień dłużej być ,to fajnie.
Z Krynicy do Muszyny nieczynna kolej zerwane mosty podczas powodzi (byłam w tym okresie), jest autobus...od centrum miasta do Korony około 1.5 km.
Autobus z Lublina dojeżdża do samego Sanatorium Korona.
W sąsiedztwie jest Sanatorium Muszyna, troszkę dalej Revita, może tam ktoś jedzie w tym czasie (warto poszukać).
Lub Krynica (Continental lub Wojskowy) więcej osób pisze, jest po drodze . Powodzenia.
Okolica piękna jeden dzień dłużej być ,to fajnie.
Z Krynicy do Muszyny nieczynna kolej zerwane mosty podczas powodzi (byłam w tym okresie), jest autobus...od centrum miasta do Korony około 1.5 km.
Autobus z Lublina dojeżdża do samego Sanatorium Korona.
W sąsiedztwie jest Sanatorium Muszyna, troszkę dalej Revita, może tam ktoś jedzie w tym czasie (warto poszukać).
Lub Krynica (Continental lub Wojskowy) więcej osób pisze, jest po drodze . Powodzenia.
Ponownie dziękuję. Jednak dzwoniłam do Korony pytając, czy mogę przyjechać dzień wcześniej, żeby po prostu nie spóźnić się kilka godzin. Otrzymałam odpowiedź , ze mogę na własne ryzyko, tzn, że może się tak się zdarzyć, iż nie będzie miejsca wolnego, tzn nikt nie wyjedzie z wcześniejszego turnusu i niestety nie zakwaterują mnie. Mało przyjemne po nocy szukać noclegu, ale może to tylko taka sanatoryjna asekuracja? Tak się pocieszam, gdyż mam zamiar wcześniej pojechać .