Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Słuchaj dla mnie to jest jakaś chora sytuacja, żeby nie było autobusu. Nie dość , że był tylko jeden.To co nie opłaca się przewoźnikom.Powiem szczerze jest to lekko wkurzające.
Pozdrawiam
Hania
no niestety. tym bardziej, że jadą tam ludzie nie w pełni wprawni. W Równicy Pani powiedziała, że odbierają bagaż, ale musi on dojść w momencie kiedy będziemy już zameldowani. Niestety taka przyjemność kosztuje ok 100 zł. Dalej szukałam połączeń i niestety nic nie znalazłam. Przynajmniej mam problem bagażu z głowy, z resztą tj. z przesiadkami to już nie problem. pozdrawiam.
Ile to się trzeba nagłówkować, żeby dojechać do sanatorium. Dlatego zawsze przed otrzymaniem skierowania mama dylemat czy będzie bezpośrednie połączenie. Ja jadę 14 lipca do Równicy już zarezerwowałam pokój 1 osobowy.i mam taką cicha nadzieję, że to połączenie będzie przywrócone.
Fajnie się z Tobą pisze.
Pozdrawiam
Hania
Witam brak połączenia bezpośredniego do Ustronia bardzo mnie zaskoczył. W styczniu miałam jechać /z uwagi na operację zwróciłam skierowanie/ były 2 połączenia PKP i PKS. Nie mogłam wprost uwierzyć i sprawdziłam. No niestety fakt. Znalazłam połączenie takie - W-wa Centralna 9.56 do Katowic , 13.20 w Katowicach , 14.12 do Ustronia . Ustroń Polana /wydawało mi się ,że najbliżej/ 16,21. Najkrótsza trasa - kursuje od 17 maja do 14 czerwca. Przynajmniej tyle przeczytałam. Jestem zainteresowana bo pewnie niedługo dostanę skierowanie a jak znam życie to dają to co się zwróciło.Pozdrawiam