Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: henrys66 »

Przyłączam się do podziękowań Franciszka.Napisz coś więcej o zabiegach o co można poprosić ? I jakie lokale odwiedziłaś ? :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

franciszek pisze:witaj saklak228 :kwiat:
dzieki za relacje :!:
napiz czy basem jes w ośrodku czy tre dochodzić ?
i jaki jest duży
pozdro i miłej kuracji
Co prawda nie do mnie pytanie, ale pozwoleń sobie odpowiedzieć. Na basen trzeba dochodzić do sanatorium Budowlani. jest to kawałek drogi. basen tam o ile dobrze pamiętam ma długość 16 m . W sumie można sobie popływać. Jest możliwość wykupienia karnetu. Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

hej hej hej :-)
Więc :
Na basen doworzą buse ja niestety nie dostałam :-( ogólnie moje zabiegi to nieporozumienie mam podstawowe magnetron,laser,gimnastyke 2 razy dziennie,masaż klasyczny nie wiem w jakim celu bo niepowinnam,kompiele perełkowe i jedyne co mnie cieszy to krio na lędźwie.
Balety to Hutnik ,jezz club ale większość przychodzących to 50+ i willa Marta ale kawałek jest do przejscia.
Ja ogólnie to spacery po górach Sokolica zaliczona i odwiedziłam Zakopane więc i na Giewont poszliśmy :-) zostały nam jeszcze trzy Korony i mamy nadzieje że pogoda się wyklaruje i Łomnicki szczyt zaliczymy.
Jedzonko no nie można narzekać ogólnie tragedii nie ma.
Pozdrawiam :-)
saklak228
Na forum od: 28 kwie 2014 20:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: saklak228 »

Co do zabiegów- to są takie jak wszędzie. Nie wiem czego :) :) oczekujecie- rodzaje zabiegów są wypisane na stronie. Fajna jest krio, mało jest kąpieli siarkowych- bo to nie ten teren, podobnie z borowiną. Ale jest i przepisują. Pada i to jest tragedia. Wieczorki- to tylko zależy od ludzi. Dla mnie jest super- ale to moje zdanie. Pozdro.
barbara1964
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2014 16:08
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 28maja 2014

Post autor: barbara1964 »

Witam
Ja mam termin 28 maj z ZUS i nie ukrywam liczę na dobre towarzystwo i sensowne zabiegi. Nie mam parcia na super warunki mieszkaniowe i jedzonko, bo jadę kolejny raz i wiem ,że to nie jest aż takie ważne. I Boziu daj trochę słoneczka, by naładować się pozytywną energią w dobrym towarzystwie i w super miejscu. Przytulić się do drzewa :) ....
i chwilo trwaj:)
Basia
ODPOWIEDZ