Krynica Zdrój od 19.06.2014
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Krynica Zdrój
basiatbasiat pisze:Też Wam zazdroszczę![]()
I Krynicy i pory roku. Pozdrówcie moje sanatorium wojskowe
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Malwina2..w Krynicy jak w sanatorium Continental jest wszystko ok. byłam tam i wiem..jedzenie dobre..pokoje nie sa 5 gwiazdkowe ale da sie przeżycMalwina2 pisze:Witam,a to tak strasznie jest w tym Continentalu?no, własnie jakie są tam pokoje ,wiem,że na jedynkę /mimo sporych kosztów /nie ma co liczyć?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
I tak większość czasu spędza się poza pokojem
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Nie kochana z tego co wiem to pokoje są 2 i 3 i 4 osobowe..jedynek nie ma i stodio tez nie ma..może na wyższych piętrach po remoncie ale nie chcę ciebie wprowadzać w bład..pozdrawiam GosikMalwina2 pisze:Małgosiu,nie chodzi o luksusy:)tylko chciałam zapytać ilu osobowe sa te pokoje i czy są też pokoje w studio...![]()
I tak większość czasu spędza się poza pokojemMiłego dzionka MAłgosiu.
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Wiem ze byl jeden Pan co dostał jedynkę..takMalwina2 pisze:ups...a w Krynicy też byłam kilka razy ,ostatnio 2 lata temu
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Byłam w sanatorium Continental w 2010 roku wprawdzie to 4 lata i wtedy byłam na 6 piętrze w pokoju tzw. studio 2 i 2. Było wszystko dobrze , ale najgorsza sprawa to łazienka 4 kobitki do jednej łazienki to były problemy, ale jakoś dałyśmy radę. Fajnie się złożyło bo były 2 Marie ( jedna to ja mam Maria Hanna) i 2 Tereski.Nie wiem jak jest teraz . Byłam zadowolona z pobytu i chętnie bym jeszcze pojechała.Najważniejsze dla mnie to zabiegi a te są na miejscu. Może kiedyś.
Pozdrawiam
Hania
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
W czasach PRL-u byłam w Continentalu i mieszkałam w studio: pokój 3-osob. + 1-osob ( nie pamiętam piętra). Ja z dwiema innymi paniami w trójce, a w jedynce pani z Krakowa. Cholernie jej tej jedynki zazdrościłam. Ale były także i same jedynki n a p e w n o. Teraz nie wiem. Może polikwidowali, ale nie wydaje mi się. Wówczas nie było żadnych wieczorków w kawiarni, w ogóle nic się nie działo w ośrodku, a teraz czytam, że jednak coś się tam dzieje.malgorzatas pisze:Nie kochana z tego co wiem to pokoje są 2 i 3 i 4 osobowe..jedynek nie ma i stodio tez nie ma..może na wyższych piętrach po remoncie ale nie chcę ciebie wprowadzać w bład..pozdrawiam GosikMalwina2 pisze:Małgosiu,nie chodzi o luksusy:)tylko chciałam zapytać ilu osobowe sa te pokoje i czy są też pokoje w studio...![]()
I tak większość czasu spędza się poza pokojemMiłego dzionka MAłgosiu.