Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:A ja zawsze pakuje sie tydzień.Następny tydzień sprawdzam czy wszystko wzięłam, po czym wypakowuje wszystko z walizki aby jeszcze raz zapakować
Dokładnie mam tak samo. 5 dni wcześniej walizkę zapakowałam a potem codziennie ją przepakowywałam. To wyrzuciłam, to dorzuciłam i tak zabrałam o wiele za dużo. Najlepiej jest z powrotem. Z tym nie ma nigdy już problemu.
Milusińska a moja walizka jak wracam zawsze jest większa....i nie wiem dlaczego. Moze nie mam problemu z pakowaniem bo wrzucam wszystko na chybił trafił ale zawsze nie chce mi się zasunąć
Sloneczko pisze:Milusińska a moja walizka jak wracam zawsze jest większa....i nie wiem dlaczego. Moze nie mam problemu z pakowaniem bo wrzucam wszystko na chybił trafił ale zawsze nie chce mi się zasunąć
Pewnie robisz za dużo zakupów przed powrotem do domu
Sloneczko pisze:Milusińska a moja walizka jak wracam zawsze jest większa....i nie wiem dlaczego. Moze nie mam problemu z pakowaniem bo wrzucam wszystko na chybił trafił ale zawsze nie chce mi się zasunąć
Słoneczko ja mam taki sam problem. Nic nie dokupuję, wręcz przeciwnie, nie mam kosmetyków, środków czystości, bo zużyłam, a waliza nie chce się zamknąć
Słoneczko ja mam taki sam problem. Nic nie dokupuję, wręcz przeciwnie, nie mam kosmetyków, środków czystości, bo zużyłam, a waliza nie chce się zamknąć
Ja musiałam zostawić klapki w Kołobrzegu nijak się nie chciały zmieścić do walizki