Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj!O Busku mogę napisać jestem tam raz w roku ale w Krystynie nie byłam.Super że tam jedziesz !W Busku jest największe stężenie siarki /oprócz Solca i Swoszowic/kąpiele siarczkowe są rewelacyjne na stawy,choroby reumatyczne itp na skierowanie do Buska czeka się bardzo długo i ciesz się,że je dostałaś.O warunkach lokalowych w tym obiekcie trudno mi coś powiedzieć.Busko dzieli się na dwie części na Busko i Busko Zdrój pora nie ta żeby zobaczyć Zdrój jaki jest piękny ale jest gdzie spacerować.Natomiast jeśli lubisz tańce to jest dużo lokali polecam Wiktorię i Belwederską.Życzę przyjemnego pobytu.Pozdrawiam