Mam pytanie, jak długo wraca skierowanie po weryfikacji do kolejki ? 5 maja otrzymałam pismo z NFZ, że skierowanie wróciło do weryfikacji, zadzwoniłam do przychodni panie powiedziały, że dołączone jest do karty i trzeba się zgłosić do lekarza. Zapisałam się, poszłam do pani doktor, a ona powiedziała, że zostało podpisane przez nią i odesłane, w przeglądarce nadal jest komunikat skierowanie zwrócone do lekarza......czekam już 24 miesiące, ciekawe ile czasu jeszcze... pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia.
Powrót do kolejki ..
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2012 10:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Powrót do kolejki ..
Mam pytanie, jak długo wraca skierowanie po weryfikacji do kolejki ? 5 maja otrzymałam pismo z NFZ, że skierowanie wróciło do weryfikacji, zadzwoniłam do przychodni panie powiedziały, że dołączone jest do karty i trzeba się zgłosić do lekarza. Zapisałam się, poszłam do pani doktor, a ona powiedziała, że zostało podpisane przez nią i odesłane, w przeglądarce nadal jest komunikat skierowanie zwrócone do lekarza......czekam już 24 miesiące, ciekawe ile czasu jeszcze... pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia.
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Re: Powrót do kolejki ..
- B35
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 gru 2011 20:59
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 2 razy
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

-
forumowicz
masz wiadomość na pwprzedszkolanka pisze:tak, czkam już 24 miesiące, mam nadzieję, że pojadę w wakacje, w roku szkolnym nie dostanę urlopu...