Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj, powiem krótko - Dedal jest rewelacyjny !!! Byłem w 03.2010 i chociaż nie lubię jeździć w te same miejsca to tam bardzo chętnie pojadę pozdrawiam
Witaj! Kociu podjęłaś bardzo dobrą decyzję wybierając sanatorium Dedal . Byłam w nim w listopadzie ubiegłego roku i uważam, że warunki pobytowe są bardzo dobre czysto,przytulnie i co najważniejsze nie ma takiego przepełnienia jak w innych sanatoriach, choć latem na pewno będzie więcej ludzi . Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Witaj kociu,ja również się ciesze że moja sugestia Dedala została poparta wpisami innych kuracjuszy Ho,ho i jeszcze wcześniej Busko , to ten rok na pewno będzie rokiem udanych rehabilitacji , czego Ci serdecznie życzę
Piszecie o basenie w Solince. Kilka słów na ten temat. Byłam w tym sanatorium z nfz w sierpniu 2013 r. Basen spełniłby swoją rolę, gdyby nas terapeutka (emerytka) nie uczyła pływać! Kobieta czepiała się osoby, która boi się wody i ją męczyła. Pozostali wykonywali (posłusznie lub nie) ćwiczenia dla początkujących w pływaniu. Byliśmy wyjątkowo pozytywnie nastawieni (przynajmniej moje grupy), mimo, że czasem "szlak nas trafiał". Tyle o basenie. We wszystkich sanatoriach są wieczorki taneczne. Można sobie wybrać. W Solince nie polecam. Zdzierają kasę za "obecność" nic z siebie nie dając. Dedal, Amerpol na wolnym powietrzu, lokal przy ulicy, można się wytańczyć do upadłego. To jest terapia! Aż tłuszczyk się topi! Udanego pobytu, gdziekolwiek! Pozdrówko A.