Polańczyk Solinka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: forumowicz »

Witaj Kociu :kwiat: Jeśli w czerwcu ;) to już musi być super.Będę trzymać kciuki za Twoje zadowolenie ......bo inaczej mi się oberwie :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

Nie masz czego sie bac ja nie taka grozna ,dla mnie towarzycho super i juz jest dobrze :) :x :lol: :serce: :kwiat: pozdrawiam
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: brrrelok »

Witaj, powiem krótko - Dedal jest rewelacyjny !!! Byłem w 03.2010 i chociaż nie lubię jeździć w te same miejsca to tam bardzo chętnie pojadę pozdrawiam
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Decyzje podjęte dwa tygodnie w czerwcu w Dedalu bedzie napewno superowo ,jak wróce to napewno opiszę ,a moze jakas relacja w trakcje pobytu :lol: :twisted: pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Kociu bardzo dobry wybór byłam w październiku 2013 w Dedalu bardzo sanatorium góry,woda...coś pięknego :)pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cieszę sie ze dobrze wybrałąm ,aby pogoda dopisał i bedzie ok,ale najpierw Busko w marcu :lol: pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Witaj! Kociu podjęłaś bardzo dobrą decyzję wybierając sanatorium Dedal . Byłam w nim w listopadzie ubiegłego roku i uważam, że warunki pobytowe są bardzo dobre czysto,przytulnie i co najważniejsze nie ma takiego przepełnienia jak w innych sanatoriach, choć latem na pewno będzie więcej ludzi . Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj kociu,ja również się ciesze że moja sugestia Dedala została poparta wpisami innych kuracjuszy :D Ho,ho i jeszcze wcześniej Busko , to ten rok na pewno będzie rokiem udanych rehabilitacji , czego Ci serdecznie życzę :D :D
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj !!Dzięk smuga za życzenia ,martwi mnie ze nikt sie nie odzywa ze jedzie do Buska :( pozdrawiam i zycze miłego dnia wszystkim :) :) :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
asaj
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2011 09:18

Post autor: asaj »

Piszecie o basenie w Solince. Kilka słów na ten temat. Byłam w tym sanatorium z nfz w sierpniu 2013 r. Basen spełniłby swoją rolę, gdyby nas terapeutka (emerytka) nie uczyła pływać! Kobieta czepiała się osoby, która boi się wody i ją męczyła. Pozostali wykonywali (posłusznie lub nie) ćwiczenia dla początkujących w pływaniu. Byliśmy wyjątkowo pozytywnie nastawieni (przynajmniej moje grupy), mimo, że czasem "szlak nas trafiał". Tyle o basenie. We wszystkich sanatoriach są wieczorki taneczne. Można sobie wybrać. W Solince nie polecam. Zdzierają kasę za "obecność" nic z siebie nie dając. Dedal, Amerpol na wolnym powietrzu, lokal przy ulicy, można się wytańczyć do upadłego. To jest terapia! Aż tłuszczyk się topi! Udanego pobytu, gdziekolwiek! Pozdrówko A. :D
ODPOWIEDZ