Krynica Zdrój od 27.06

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Krynica Zdrój od 27.06

Post autor: Selene »

ewasz pisze:Napisałam PW do "yaania", której mąż w tym roku był w "Batonie" by był tak miły i podzielił się swoimi wiadomościami z tamtego ośrodka z przyszłymi kuracjuszami :roll: Tak jak Ty jest z okolic Warszawy ;)
Możesz u góry w pasku gdzie jest lupka wpisać: Batona Krynica i poczytaj tamte wpisy.
Mam nadzieję na odzew :twisted:
Pozdrawiam :kwiat:
Ewasz :kwiat: to Ty dostaniesz ode mnie.... BATONA ;) :lol:

Przedszkolanka :kwiat: winno być: ABATON Krynica :)

Pozdrawiam :)
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

Wiem, że Abaton, uznałam , że Ewasz specjalnie tak napisała...
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Witam ,wreszcie się doczekałaś swojego wyjazdu miłego wypoczynku .
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję... myślałam, że pojadę nad morze. To mój drugi wyjazd, pierwszy miał być nad morze, była Szczawnica, teraz Krynica, pojadę nad morze po powrocie z sanatorium...mało informacji , pojadę przekonam się jak jest i po powrocie, napiszę o swoich spostrzeżeniach, mam nadzieję, że znajdzie się tu jeszcze ktoś , kto jedzie w tym samym terminie...pozdrowionka :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

przedszkolanka pisze:Bardzo dziękuję... myślałam, że pojadę nad morze. To mój drugi wyjazd, pierwszy miał być nad morze, była Szczawnica, teraz Krynica, pojadę nad morze po powrocie z sanatorium...mało informacji , pojadę przekonam się jak jest i po powrocie, napiszę o swoich spostrzeżeniach, mam nadzieję, że znajdzie się tu jeszcze ktoś , kto jedzie w tym samym terminie...pozdrowionka :)
Ja też celowałam nad morze. Nie udało mi się. Dostałam Duszniki Zdrój. Tez ładnie ale na kilka dni. Dziura. Ty chociaż masz piękną miejscowość. Byłam tam wiele lat temu. Naprawdę zazdroszczę Ci. Masz super termin i jeśli obiekt będzie średni, to towarzystwo i cała reszta zrekompensuje Ci ewentualne niedogodności. U mnie tak było. Ale póki co ciesz się. Superrrr!!!!! :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

przedszkolanka jeżeli warszawski oddział ma z nimi umowę to zapewniam ciebie,ze ni e na jedno miejsce.Jak ja jechałam do Krynicy,to biletów na autobus nie było już na 10 dni przed wyjazdem,a sprzedają na 14 dni wcześniej.Z powrotem podstawione były 2 autobusy i odjechały pełne.Jeden z kompletem tylko do Warszawy i nawet nie zatrzymywał się po drodze tylko zrobił półgodzinną przymusową przerwę w Busku.Więc nie myśl,ze będziesz sama jechała.
Jak byłam w "Lwigrodzie" poznaliśmy ludzi z tego sanatorium - nie narzekali na pobyt.Położenie świetne,żadnych podejść po górę,po schodach.Ścisłe centrum Krynicy i wszędzie bardzo blisko.Budynku z zewnątrz nie oceniaj,ważne co w środku.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na pewno atmosferę stworzą kuracjusz, i myślę, że wspaniałą atmosferę, jestem pozytywnie nastawiona, chociaż jak przeczytałam w przeglądarce to mina jakoś mi zrzedła , teraz już jest ok.... macie racje okolica piękna, pora roku również, czego chcieć więcej... :D
duszka123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 12:46

Post autor: duszka123 »

Jeśli jesteś chętna na piesze wędrówki szlakami i na basen to możemy się skontaktować na miejscu 8-)
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nastawiam się na wędrówki, a więc spotkamy się na miejscu :D
tomasz321
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz