Nieaktualne przepisy

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Nieaktualne przepisy

Post autor: forumowicz »

Przegladam strony zawierające przepisy dot"sanatoriów" i jest to prawdziwy galimatias .W najnowszych przepisach np przepisy z 2008 ,2009 roku ,strony nie uaktualniane .Rozumiem dlaczego gro osób szukajacych aktualnych przepisów ma z tym problemy i tutaj zadaje szczegółowe pytania.
Smutne :(
forumowicz

Re: Nieaktualne przepisy

Kruszynko,
szukaj na stronach sejmowych sejm.gov.pl Sprawdzisz aktualność wszystkich do ostatniego miesiąca. Najlepszy jest prawniczy LEX
Pozdrawiam. Basia
forumowicz

Witaj Basiu bardzo dziekuje ,chetnie skorzystam z podpowiedzi .Pozdrawiam bardzo serdecznie
Milego wieczoru :)
forumowicz

Witaj Kruszynko,
przemiła Koleżanko, czy sprawdziłaś te przepisy, czy coś się zmieniło??? Nie mam czasu Ci pomóc. Basia
forumowicz

Witaj :) Basiu ,nie nie sprawdzalam ,sprawdze ktoregos pieknego dnia :lol: ;) tez jakos nie mam za duzo czasu do czytanka.bardzo Ci
dziekuje za bardzo mile powitanko :) :)
Olsztyn jest piekny a piękna płeć bardzo miła,byłam przed laty na szkoleniu własnie w Olsztynie .Kiedyś się wybiorę i spotkamy się na kaweczkę?

Pozdrawiam gorąco :) :) :) :)
kruszynka
P.s Basiu moja klawiaturka płata figle ,ale już ja lada dzien wymienię
forumowicz

Kruszynko,
będzie mi bardzo miło wypić z Tobą kawę. A skąd jesteś????????
forumowicz

Basiu juz pisze na PW ;) :)
forumowicz

Odpowiedziałam na PW :)
forumowicz

Witam wszystkich
Dzisiaj na stronie MZ znalazłam projekt rozporządzenia zmieniającego rozporządzenie o świadczeniach gwarantowanych w zakresie lecznictwa uzdrowiskowego (Dz.U. z 2009r., nr 139, poz. 1136) :( . Do dnia 20 lipca można wnosić zmiany do projektu. Zmiany dotyczą ceny które wniesie kuracjusz za noclegi i wyżywienie. Uzasadnienie- wzrost kosztów dóbr konsumpcyjnych (jedzonko, paliwko, media itp.). Rozporządzenie zmieniające wejdzie w życie z dniem 1.08.2012. Pozdrawiam serdecznie :)
forumowicz

Basia- przeczytałam projekt. Dobrze,ze podwyżki nie sa drastyczne. Pokój 2-osobowy z węzłem sanitarnym to 1zł. drożej w sezonie a wieloosobowy to 0,50zł. za osobodzień. Mozna wytrzymac :D
ODPOWIEDZ