Polańczyk Solinka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: krzysiek23 »

Witam wybieram sie do Dedela 27 sierpnia. Miło czytac pozytywne opinie . Czy obok dedala graja na powietrzu? Ile zabiegów dziennie daje lekarz? W Dedalu oczywiście :D Pobyt sanatoryjny. :D
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

krzysiek23 pisze:Witam wybieram sie do Dedela 27 sierpnia. Miło czytac pozytywne opinie . Czy obok dedala graja na powietrzu? Ile zabiegów dziennie daje lekarz? W Dedalu oczywiście :D Pobyt sanatoryjny. :D
Ja będe na poczatku czerwca w dedalu to wszystko oblukam i napewno napiszę ,jesli jedziesz z NFZ to 54 tak mają zakontraktowane ,a jeśli z zusu to nie mniej jak 96 zabiegów oczywiście od lekarza :lol: :lol:
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jade z NFZ wiec zdrowszy nie wróce hm lipa.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Witaj krzysiek 23,
Chciałam tylko przekazac, że ilość zabiegów nie jest zależna od konkretnego sanatorium ani lekarza a zależy od aktualnie obowiązujących przepisów. Obecnie na leczenie sanatoryjne przysługuje 54 zabiegi, więcej jest ich na leczeniu rehabilitacyjnym (dokładnie nie wiem ile).
W Solince była moja znajoma i była bardzo zadowolona, jest tam napewno lepiej niż we Plonie( w którym obie byłyśmy).Mają mały basen, dobre zabiegi, dobre warunki i jedzenie i lepsza opiekę.Pozdrawiam :kwiat:
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj dziekuje za info. Ja będe w Dedalu . Cóż zabiegi zabiegami wazy jest tez wypoczynek psychiczny pozdrawiam :D
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Sorry, coś nie doczytałam z tą Solinką.Z tego co słyszałam Dedal jest najlepszym ośrodkiem w Polańczyku.Byłam w Plonie i nie zachwycił mnie, ale to było jeszcze przed remontem.Zazdroszczę terminu wyjazdu, daje większe mozliwości miłego spędzenia czasu. Byłam w październiku, kolory zachwycały ale nie było kąpieli i innych letnich atrakcji.
ODPOWIEDZ