Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:Dziunia jak dzwonisz ze zwrotów pani skład Ci propozycję,czasem nawet kilka propozycji i wybierasz.Jak nic Ci nie odpowiada dzwonisz następnego dnia....aż do skutku dostania lub co nie daj Bóg wkurzenia się pani z NFZ
Dzięki Alicja ,jeszcze nie korzystałam ze zwrotów a dobrze wiedzieć na czym się stoi dzwoniąc do nich
Agnes pisze:Dzień dorby, mój numerek na chwilę obecną to 69479 i czekam dalej
Witaj Agnes to mamy podobnie ja wczoraj miałam 69289 Ty chyba też z mazowieckiego NFZ.Może razem dostaniemy Pozdrawiam
Dziunia60
tak, jestem z mazowieckiego czytam i czytam i mam pytanko skoro dokładnie 12 września mija mi rok czekania - to mogę dzwonic i pytać o zwroty jak to jest z NFZ jeszcze nie byłam na rehabilitacji więc nie kumam jak to działa
Agnes musi ci minąć równo 18 m-cy od odtatniego pobytu w sanatorium z NFZ i wtedy możesz korzystać ze zwrotów.Ja składałam we wrześniu ale w sanatorium byłam w lutym.
To chyba (nie wiem dokładnie)ale możesz już dzwonić. Najlepiej zadzwoń i zapytaj i jest też taki temat o zwrotach na naszym forum,bo tu to własciwie jesteśmy nie w temacie