Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bardzo proszę o aktualne info dotyczące zakwaterowania a przede wszystkim bazy zabiegowej w w.w sanatorium. O Bristolu czytałam sporo ale najbardziej interesują mnie opinie kuracjuszy będących tam niedawno.Pozdrawiam drogich forumowiczów
kola , znalazłam Twój post ,z którego dowiedziałam się ,że będziesz w Bristolu w czerwcu- to całe 2 miesiące przede mną! Liczę na Ciebie w temacie sanatorium . Napisz po powrocie o wszystkim bo nie lubię niespodzianek a jak "szlaki "są już przetestowane to jest o wiele łatwiej.Interesuje mnie wszystko : sam obiekt sanatoryjny i zabiegi jak i okolica - bliższa i nawet dalsza. Oczywiście chętnie dowiem się jaka jest oferta kulturalno-rozrywkowa. Pozdrawiam serdecznie.
sapphir[quote][/quote]a pisze:Bardzo proszę o aktualne info dotyczące zakwaterowania a przede wszystkim bazy zabiegowej w w.w sanatorium. O Bristolu czytałam sporo ale najbardziej interesują mnie opinie kuracjuszy będących tam niedawno.Pozdrawiam drogich forumowiczów
Wprawdzie tam nie byłam tylko obok w pięknym Zameczku ( chodziłem jedynie na tańce które są zlikwidowane) ale teraz jest tam moja koleżanka i sobie bardzo chwali. Baza zabiegowa jest na miejscu z wyjątkiem basenu (obok aqua, ) który sanatorium wynajmuje na określone godziny. Jedzenie dobre, opieka jak to w MSWiA tez dobra. Kudowa piekna i jest co zwiedzac.
Witaj kola co słychać w Kudowie? jestem bardzo ciekawa jak mija Tobie czas w Bristolu i czy jesteś zadowolony z zabiegów i warunków bytowych( pokoje,parking,tv) napisz kilka słów jeśli możesz. Pozdrawiam sedecznie
andrzej1953 - wygląda na to, że w tym samym czasie i miejscu będziemy się leczyć i wracać do zdrowia... może ktoś jeszcze z forumowiczów wpisze się na listę uczestników sierpniowego turnusu Aktualnie w Bristolu jest koła, który obiecał podzielić się wrażeniami i dobrymi radami po powrocie z sanatorium. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia!