Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy jest może ktoś z forumowiczów ,kto był w Równicy na rehabilitacji schorzeń układu oddechowego ? interesuje mnie ,na jakie zabiegi mogę liczyć i ile ich jest dziennie.Czy można lekarzowi zasugerować zabiegi, czy zdaje się na jego decyzję? Jadę z ZUS!
Z tego co przeczytałam na stronie internetowej tego sanatorium to są do wyboru :
- dieta podstawowa
- lekkostrawna
- niskokaloryczna
- małowęglowodanowa.
Pozdrawiam
Hanka
witam moj turnus rozpoczyna sie 23 06 2012 mam male pytanko czy moze wybiera sie ktos do tego sanatorium z krakowa autem lub okolic gorlic jesli tak to prosze o kontakt na nr 506 322 272 oczywiscie za dojazd zaplace pozdrawiam kuracjuszy