Kto był w Równicy ? bardzo proszę o odp.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Kto był w Równicy ? bardzo proszę o odp.

Post autor: stokrotka »

Kochani ! Mam zamiar zabrać ze sobą laptopa.Czy ,mając pokój 1 os. mogę go bezpiecznie tam trzymać ? Wiem ,że nie ma tam depozytu jak w innych sanatoriach.Dlatego mam teraz dylemat.A nie ukrywam chciałabym go wziąść.Tylko ? w przypadku np.niedzielnego wyjazdu -sama nie wiem co robić.Proszę o radę -kto był w podobnej sytuacji.Pozdrawiam :oops:
henia2117
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 09:56

Re: Kto był w Równicy ? bardzo proszę o odp.

Post autor: henia2117 »

Witaj!Byłam w Równicy 2lata temu,mieszkałam w jedynce,laptopa trzymałam pod poduszką i wszystko przeżyło.Okna przed wyjściem powinnaś zamykać,ale moim zdaniem nie masz się czego obawiać.Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Podzielam zdanie Heni ,teraz już nikt nie powinien nic przywłaszczyć sobie ,ani w hotelach ani w sanatorium .Obawa o utratę pracy ,oraz selekcja przy doborze pracowników do obsługi jest bardzo rzetelna i dokładna.
Własciciele nawet agroturystyk bardzo dbają o dobre imię .
Co innego jak gość ,sam beztrosko zostawia swoje przedmioty i ich nie zabezpiecza :(
Czyli tak jak napisała :roll: poprzedniczka ,zamykamy okna jak to parter itp .
Miłego pobytu Stokrotko w Równicy ,mam sentyment do tego sanatorium ;) :) Byłam dość dawno 2 razy ,dlatego staram się nie podpowiadać zbytnio ,ponieważ nie wiem jakie poczyniono zmiany na lepsze np :)
Pozdrawiam bardzo serdecznie :)
kruszynka
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Wam kochane ! O oknach pamiętam zawsze i bardzo pomogłyście mi w podjęciu decyzji.Pozdrawiam i odliczam dni do wyjazdu -to już w czwartek za tydzień. ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak się czyta takie słowa to chce się wierzyć w ludzi. :roll: :roll: :) Miłego odpoczynku stokrotko i pisz ,jak bedziesz mogła tak jak inni ;) :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynka 1958 ! odezwę się na pewno i napiszę co nieco po przyjeździe na miejsce.Życzę spokojnego dnia :)
DankaG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2012 08:30

Post autor: DankaG »

Byłam w Równicy.Jestem bardzo zadowolona.Byłam w kilku sanatoriach ale tam czułam sie jak na wczasach.Nikt sie nie interesuje co robisz ,gdzie chodzisz i o której wracasz.Drzwi sa zamykane około 24 tej.A jak wrócisz po zamknieciu drzwi,zadzwonisz i grzecznie Pani otwiera.W pokoju nic nie chowałam,pigół nie zobaczysz w pokoju ani lekarza.Trzy wizyty lekarskie i koniec.Wszyscy bardzo mili,ja niczego negatywnego nie doswiadczyłam.Było super....pozdrawiam..Danka
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej! Danusia! Miło czytać taki komentarz.Mam nadzieję że spodoba mi się tak jak Tobie.Już się nie mogę doczekać.Obiecuję że po zakwaterowaniu i ogarnięciu się -odezwę się tutaj.Pozdrawiam i życzę spokojnego całego tygodnia. ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam....tak jak obiecałam odpisuję.Jestem na miejscu.Pokój taki jak mi obiecano -jedynka.Jutro dopiero wizyta u lekarza i będę wiedziała więcej.Na razie najważniejsze to ,że mam łączność ze światem ;P
Pozdrawiam koleżanki :D
kuracjuszka123
Na forum od: 04 cze 2012 08:50

Post autor: kuracjuszka123 »

uważam, że warunki w Równicy są skandaliczne. brudno, śmierdząco, bardzo nieuprzejma obsługa poprzez sprzątaczki, recepcję do lekarzy i osób w zabiegowych. zabiegi są przepisywane żeby tylko były i nie ważna jest jakość ani czy rzeczywiście kuracjuszowi pomogą.taki brud powinien być zamknięty przez sanepid. nikt tu się nie liczy z twoimi potrzebami....a i warto wpomnieć śmierdzącą stołówkę w okropnym jedzeniem..... najgorsze sanatorium w jakim kiedykolwiek byłam. jestem zniesmaczona i oburzona, bo to żadne kurowanie tylko dzialanie na nerwach, a ja naprawdę potrzebuję spokoju bo nerwy mnie doprowadziły do tej choroby....
ODPOWIEDZ