Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam byłam w szpitalu uzdrowiskowym 23 wojskowym rehabilitacyjno-uzdrowiskowym wLądku Zdroju skierowanie z oddziału ortopedi klinicznej zabiegi 5 dziennie między innymi gimnastyka indywidualna .ćwiczenia w basenie ,kąpiel perełkowa masasz podwodny masarz klasyczny, po wysłaniu skierowania do nfz krótki okres oczeekiwania po 6 miesiącach zaznaczone z kliniki sprawy operacyjne rehabilitacja była w wyznaczonym terminie zadowalająca .Będąc w 23 wszru zrobiłam sobie zapis u pielęgniarki oddialowej zapis na turnus wczesnej rehabilitacji i skierowanie znów dostalam z kliniki ortopedi do 23 wszur na turnus wczesnej rehabilitacji sprawy operacyjne ciąg dalszy termin oczekiwanie według kolejności w szpitalu uzdrowiskowym .Wcześniej uzgodnilam telefonicznie nie wierzylam ale się udało to zalatwić ale załatwilam i znów byłam na poszpitalnej rehabilitacji .Do szpitala uzdrowiskowego musialam zrobić ksero dokumentacji wyslać celem kwalifikacji przeszłam kwalifikacje pomyślnie i tym skomplikowanym sposobem byłam tam jeszcze raz.
woytek pisze:Skierowanie i dokumentacja medyczna w NFZecie.Może ktoś z państwa orientuje się ile bede czekał na przydział po szpitalnego leczenia rehabilitacyjego
Woytek na poprzednich stronach masz wszystkie informacje