kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: forumowicz »

Witam,
czy ktoś orientuje, jak NFZ przydziela skierowania :?: Ja przed niedziel miałam nr 246, a dzisiaj 250. wygląda to tak, jakby ludzie zwrcali skierowania rezygnując z wyjazdu :roll:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Basieńko 8-)

Twoje numerki zamiast iść do przodu cofają się :lol: :lol: :lol: Przyznam, że tego nie rozumiem
ale zapewne doczekasz się wyjazdu czego serdecznie życzę. :)

Pozdrawiam
Selene :)
forumowicz

Witam Szanowne Towarzystwo
dzisiaj znowu zauważyłam, że moja kolejka do wyjazdu sanatoryjnego oddala się w dziwny sposób. Dzisiaj mam nr 252 czyli wzrost zamiast spadku. Jeśli chodzi o cenę walut to bardzo mi się podoba, że wzrasta ich cena ;) , ale taka huśtawka w NFZ to już inna bajka. Pani w okienku info NFZ na moje zapytanie o czym to świadczy, stwierdziła, że to dla mnie żadna informacja :shock: . I tak obowiązuje mnie okres oczekiwania jaki napisano w kwalifikacji czyli 12-18 m-cy :cry: . Przestaję więc obserwować przeglądarkę sanatoryjną :roll: .
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

witam wszystkich oczekujących ;) dostałam numer z nfz 44400 kto czeka razem ze mną :?: i ma tak odległy czas oczekiwania :?: pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Do wszystkich piszących w tym wątku - proszę trzymać się tematu. Wydzielanie pojedynczych postów w nowe tematy jest bardzo czasochłonne. Piszesz o kolejce - pisz tu. Wyjeżdżasz - zacznij temat w dziale Wyjeżdżam do sanatorium. Opisujesz pobyt - zacznij temat w Oceń sanatorium.
forumowicz

Ostatnia prosta... zeszłam poniżej 100 :-)
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Basia Olsztyn pisze:Witam Szanowne Towarzystwo
dzisiaj znowu zauważyłam, że moja kolejka do wyjazdu sanatoryjnego oddala się w dziwny sposób. Dzisiaj mam nr 252 czyli wzrost zamiast spadku. Jeśli chodzi o cenę walut to bardzo mi się podoba, że wzrasta ich cena ;) , ale taka huśtawka w NFZ to już inna bajka. Pani w okienku info NFZ na moje zapytanie o czym to świadczy, stwierdziła, że to dla mnie żadna informacja :shock: . I tak obowiązuje mnie okres oczekiwania jaki napisano w kwalifikacji czyli 12-18 m-cy :cry: . Przestaję więc obserwować przeglądarkę sanatoryjną :roll: .
Witaj Basia nie zwracaj na tą huśtawkę uwagi ja miałam tak samo a pewnego dnia patrzę w przeglądarkę mam 154 nr a następnego dnia już termin i miejscowość.
Pozdrawiam Jola.
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2012 20:18

Post autor: Maxi »

Ja odebralam informacje o przydziale do sanatorium na stronie NFZ kiedy mialam nr 1600 (coś z groszami). A czekalam równo 2 lata :) Z tego co wiem wszystko zależy od regionu z jakiego ma wyjść skierowanie. Chyba najgorzej pod tym względem ma Małopolska. Moje znajome koleżanki z Rzeszowa i Warszawy zdążyły byc w sanatorium juz 2 razy (z NFZ), a ja czekam i czekam, jak ten.... matoł....
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Post autor: Ewaaaa »

Witam Wszystkich Kolejkowiczów! :D Coś ucichło ostatnio na tym forum :!:
Powiedzcie jak wasze numerki :roll: przesuwają się czy stoją w miejscu? Tak czy inaczej bliżej niż dalej do naszych wyjazdów:roll:
Maxi mam pytanie kiedy składałeś wniosek :?:
Pozdrawiam
forumowicz

Moja kolejka się przesuwa... Zeszłam poniżej 50 :D
Zablokowany