Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Ja tez zapisuje się do kolejki na 2015 r. Właśnie zerknęłam w przeglądarkę skierowań a tam widnieje nr: 25500, także myślę,że dlllllllllllugo sobie poczekam, ale w miłym towarzystwie, to myśle że szybko i przyjemnie minie czas
Witam,chciałbym zapisać się w Waszą kolejkę oczekujących ........ale jak na tą chwilę nawet nie mam odpowiedzi z jakim numerkiem wystartuję skierowanie od lekarza wyslałem 21 lutego i zero odpowiedzi otrzymałem tylko potwierdzenie przesylki i co dalej nie wiem .Czy jest możliwość jakiegoś sprawdzenia ?Z góry dziękuję............
violet58 pisze:Możesz sprawdzić w ZIP-ie, jeśli posiadasz do niego dostęp. Tam jest data wpływu do oddziału NFZ, numer i status skierowania.
Powiem tak, jak dorastałem jeszcze nie było komputerów i internetu ,Rozumiesz nie wiem jak to zrobić, zapytam młodzież.Jestem z mazowieckiego... dziękuję
barszym ja tez z lodzkiego moj numerek to 27800 ,jesli ty liczysz sierpien wrzesien 2015 to ja mam nadzieje na czerwiec lipiec ,ale jak czytam 2014 jestem pelna watpliwosci to wszystko tak opieszale idzie ,i ludzie maja 1200 numerek i jeszcze nie wiedza kiedy i gdzi epojada ,dziwne to dla mnie