Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
anna170810
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2014 09:44
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
hubert1976
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2014 13:40
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Są organizowane wycieczki przez firmę zewnętrza jeżeli oczywiście są chętni oferty są wywieszane na tablicy ogłoszeń .W czasie mojego pobytu były organizowane do zamku w Malborku oraz na Hel. Były też organizowane wyjazdy do Gdańska na starówkę oraz do Katedry Oliwskiej z przewodnikiem, oraz po okolicy Świbna i Rezerwatu przyrody Mewa Łacha. Polecam wycieczki z przewodnikami dużo ciekawych informacji o obiektach które zwiedzamy .Polecam też zwiedzić piękne okolice rezerwatu Ptasi Raj oddalonego od sanatorium około 3km.Na pewno w czasie wolnym gdy pogoda będzie dopisywała nie będzie czasu na nudę blisko plaża i dobra komunikacja do trójmiasta gdzie można miło spędzić czas na pewno każdy znajdzie coś dla siebie by spędzić miło pobyt w ośrodku Jantar.Tego z całego serca życzęula34 pisze:pytanie do osób które już były w Sanatorium Gdańsku Sobieszewo, czy są organizowane jakieś wycieczki, jeżeli tak do dokąd
-
Dorota 67
- Na forum od: 11 maja 2014 16:44
- Staż sanatoryjny: 0
jadę z Olsztyna samochodem na turnus od 3 czerwca 2014 jeśli jest ktoś chętny nie palący to proszę o kontakt na : [email].pl
-
mimozaluz75
- Na forum od: 21 maja 2014 10:23
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
-
emi+
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 kwie 2014 19:24
zadzwoń 506135992, ja wybieram się też 22 lipca samochodem z Ełkumimozaluz75 pisze:Witam, jestem z Białegostoku, też jadę 22 lipca do Sobieszewa, chyba wybiorę się Polskim Busem, B-stok-warszawa, Warszawa Gdańsk, a tam autobusem 112
-
emi+
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 kwie 2014 19:24
-
josaja4
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2014 19:59
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Wcześniejsze posty zawierają opisy poszukaj ja tak zrobiłemgonia1311 pisze:Czy ktoś mógłby opisać w skrócie jak było w sanatorium Jantar( obsługa,wyżywienie itp. ...)wybieram się tam .... z góry dziękuję
jadę z okolic Łukowa samochodem na turnus od 22 lipca 2014 jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt na: [email].pl.