Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W Janie bylam w lutym. Warunki sa wspaniale.Pokoje przytulne i czysciutkie.W kazdym pokoju czajnik elektryczny i telewizor(trzeba wykupic karnet) Raz w tygodniu wymieniaja czyste reczniki. Z tego co wiem, to mazna telefonicznie zarezerwowac pokoj.Na zabiegi trzeba chodzic do innych budynkow.Na miejscu jest tylko suchy masaz,Zycze udanego wypoczynku i trafionych zabiegow.Pozdrawiam
Widocznie trafilas na zly chumor pielegniarki. Sprobuj dzwonic na innej zmianie (zmiana 19 -7).Powiedz, ze mocno chrapiesz i nie chcesz zakucac ciszy innym kuracujszkom.Wiem ,ze w ten sposob tak sobie jedynke zalatwiali. Ja bylam w pokoju trzy osobowym i swietnie sie dogadywalysmy.Zycze powodzenia.
ewasz napewno ktoś pojedzie do Lądka Zdroju ja wielokrotnie jechałam na kuracje duż osób jechało do sanatorium nie każdy jest na portalu nasze sanatorium .
Witam grazynamackowiak
Na pewno tak
Myślałam, że może ktoś będzie jechał z okolic Katowic to chętnie bym się zabrała
Zawsze to raźniej, przyjemniej i taniej
Pozdrawiam
ella57 pisze:Widocznie trafilas na zly chumor pielegniarki. Sprobuj dzwonic na innej zmianie (zmiana 19 -7).Powiedz, ze mocno chrapiesz i nie chcesz zakucac ciszy innym kuracujszkom.Wiem ,ze w ten sposob tak sobie jedynke zalatwiali. Ja bylam w pokoju trzy osobowym i swietnie sie dogadywalysmy.Zycze powodzenia.
Niestety zarezerwować pokoju się nie dało pomimo wielu prób
Trudno, najwyżej moja sublokatorka mnie zgłosi za zakłócanie ciszy nocnej