Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
piotr59,
jadę samochodem do Sobieszewa na turnus od 04.06.12, wyjazd w niedzielę popołudniu z Brwinowa koło Warszawy,
jest już 1 chętny, Wojtek37, szukam następne osoby.
piotr59 pisze:piotr59,
jadę samochodem do Sobieszewa na turnus od 04.06.12, wyjazd w niedzielę popołudniu z Brwinowa koło Warszawy,
jest już 1 chętny, Wojtek37, szukam następne osoby.
Droga powrotna - to mój kierunek, będę się uśmiechać
mam wyjechac na turnus 4 czerwca 2012
jestem z okolic wejherowa czy ktos moze jedzie z tego kierunku
chetnie sie dołoze na paliwo .mam 27 lat to muj num724536938
i małe pytanie co zabieracie do senatorium chodzi mi o rzeczy reczniki i...