Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
henryk44 pisze:Witam! Interesuje mnie czy na wyposażeniu pokoi jest radio,czajnik, szklanki i czy można to ewentualnie kupić na miejscu w Polańczyku.
Witaj
Radio było,tv za opłatą ale jaką uduś nie pamiętam,czajnik na korytarzu.Szklanki i talerzyk pożyczyłam z jadalni.Ale sklepy są nie ma problemu z zakupem.I będziesz miał luksusik jak mało kto Amer-Pol posiada PRALKĘ ( była na bank w 2012r) taka na monety.
Pozdrawiam i wspaniałego wypoczynku życzę
Wiesz ja tam zawsze wolę miec swój czajnik ,bo w samochodzie nie przeszkadza a czasem sie przydaje. Generalnie czajnika nie wolno mieć w pokoju ale jak masz swój to chowaj przed sprzątaczkami bo te donoszą.Zreszta wszystko przed nimi chowaj bo mają długie języki. Radio i telewizor to sobie musisz kupić w sensie wypożyczyć za opłatą. Ja wziąłem ostatnio telewizor i wcale go nie oglądałem więc jak kto woli. Szklanki są ,jedna na osobę. Ja z domu zawsze biorę swoje szkło, sztućce, ostry nóż. Generalnie powiem tak-- jadę do Amer-polu drugi raz i bardzo się cieszę bo to najlepsze miejsce. Niczego się nie czepiają ,fajna atmosfera no i można być po 22 ,wystarczy uzgodnić z ochroniarzem i cicho pukać, nie ma problemu. Nie to co w Plonie albo w Dedalu. Tam po 22 chodzą czasem po pokojach i sprawdzają. Tak że Amer -pol górą. Personel też super. A masażyści naprawdę przesympatyczni no i Panie w recepcji bardzo fajne,zawsze pomocne i bardzo miłe. A kiedy jedziesz może się spotkamy bo ja 26 maja.
Dzięki za obszerne informacje,które są dla mnie satyswakcjonujące.Potrzebuję ponadto rozległego obszaru i ścieżek do pieszych wędrówek ponad 10km dziennie na świeżym powietrzu.
AMER-POL jest naprawdę fajny latem tańce na zewnątrz parasole,ławeczki,podłoga jak w remizie.Piękny park,solina,knajpki i spacery na cypel.Piękna sprawa
Witaj krzysiek23.Byłam w Dedalu i chodziłam do Amer-polu na takie elektryczne łóżka....Nie zamieniłabym osobiście Dedala na Amer -pol....Jak ja byłam w maju 2012...to te tańce na powietrzu to był totalny ''niewypał''....Najwięcej schodziło się na tańce do Dedala...choć ja potem już wolałam mieć lużniej to bywaliśmy w Amer-polu czy nawet kilka razy w Plonie....Pozdrawiam i życzę pływania po zalewie solińskim...tego też nie opuszczałam żadnego dnia
Dobry wybór krzyśku23...po powrocie przyznasz mi racje.Dedal ma swoją przystań więc w recepcji możesz wynająć rowerek do pływania....a potem na tzw.''lewo''...od pana który wydaje....wtedy masz super cenę na długi czas a nie na godzinę...czy dwie.W pokojach masz lodówkę talerze szklanki czajnik....praktycznie wszystko ...tylko jedynki są chyba bez balkonów..ale mają suszarkę na pranie też rozkładaną więc....