Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tego dokładnie Ci nie powiem ile...ale znajomy miał i coś mówił ok.600 zł....tylko nie wiem czy mówił z parkingiem na samochód czy bez...A czy wszystkie jedynki nie mają balkonów to nawet nie wiem...zresztą wszystkie pokoje położone od strony wejścia głównego nie mają.....ja miałam ale dasz radę bez skoro chcesz jedynkę.
pokoje bardzo ładne....nawet za telewizję..nie ma opłat.....a z której strony lepiej to sam musisz wybrać,,,,nie wiesz jak to jest...;;''jeden woli córkę drugi teściową'' haha....więc sama nie wiem co Ci doradzić...A balkon tylko jest Tobie potrzebny do suszenia bielizny,,,,bo nie opowiadaj ,że skoro tam jest tyle pięknych miejsc..to będziesz siedział w pokoju czy na balkonie Lepiej w rewanżu za tyle informacji....poszukaj mi kogoś kto jedzie 5 sierpnia do Cieplic...haha...ale pamiętam ,ze jak jechałam do Dedala to też nikt się nie odezwał..a byli też tam z forum..bo nawet jedna osoba mi się przyznała pytając czy jestem tą kasiulą z forum...więc sam widzisz.Ja Tobie zazdroszczę..ale wrócę tam jeszcze może za rok.
Troche mi nie po drodze do Cieplic i data nie pasuje he he. Ni będe siedział na balkonie spoko. Chodziło mi o słonce gdzie jest po południu bo nie bardzo lubie upału . W Cieplicach byłem w MSWi A z 3 lata temu towarzystwo było ok ale sanatorium dezorganizacja i dbają tylko o komercje. W Dedalu podobno sa nawet kosmetyki hotelowe tak? A jak z jedzonkiem ilo osobowe sa stoliki?
jedzonko super...zawsze jakiś deserek do obiadu....owoc jogurcik czy ciasteczko....balkony są od południowego zachodu...popołudniu świeci..ale są zasłony więc spoko!...Tak jest sklepik z kosmetykami i ubraniami do kriokomory ....ale te same kosmetyki kupisz w innych sklepach taniej....jak będzie ktoś autem to jeden weekend możecie wybrać się do Oświęcimia..ja byłam...no i koniecznie Węgry aqapark i tokaj-winnice koniecznie!tam możesz się okupić po degustacjach win...z degustacjami uważaj bo były panie co padły... .....!ja byłam w tam już turystycznie wcześniej więc Komańczy czy innych wycieczek po okolicy nie brałam bo wszędzie byłam...na tamę jeżdziliśmy sobie samochodami grupkowo....no i godna polecenia jest wycieczka na Ukrainę ale tam tylko raczej zwiedzanie kościołów i zabytków...ale pięknie...zapomniałam o stolikach......? 4 osobowe....
Dzięki wielkie . Do Oświecimia sie nie wybieram byłem po raz 3 w tym roku podczas pobytu w Busku . Jeszcze raz bardzo dziękuje jestes bardzo miła Zamien Cieplice na Polanczyk he he
Żeby tak było można ha ha....ale wrócę tam..Nie będziesz się nudził.Ręczę to Tobie.Dziękuję za miłe słowa.Jak będziesz miał jeszcze kiedyś jakieś pytania to śmiało...
Ja nie odczułam żadnego rygoru....nawet jakbyś chciał się troszkę spóżnić to powiedz pani w recepcji i poproś żeby otworzyła Tobie drzwi..Jedna chyba była taka niedostępna....ale kto jak to....facet zawsze z kobietą załatwi ha ha....a km.do dużej tamy nie wiem dokładnie ale samochodem z 10 min....jak się nudziliśmy to sobie jechaliśmy tam...mam świetne fotki z tam ...nawet z zakapiorami haha....