Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anna170810
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 09:44
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: anna170810 »

Z Ełku pociag ciut przed 8 w Gdańsku GŁ 13.30 A POTEM AUTOBUSEM 112 OKOŁO 40 MIN
hubert1976
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2014 13:40
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: hubert1976 »

ula34 pisze:pytanie do osób które już były w Sanatorium Gdańsku Sobieszewo, czy są organizowane jakieś wycieczki, jeżeli tak do dokąd
Są organizowane wycieczki przez firmę zewnętrza jeżeli oczywiście są chętni oferty są wywieszane na tablicy ogłoszeń .W czasie mojego pobytu były organizowane do zamku w Malborku oraz na Hel. Były też organizowane wyjazdy do Gdańska na starówkę oraz do Katedry Oliwskiej z przewodnikiem, oraz po okolicy Świbna i Rezerwatu przyrody Mewa Łacha. Polecam wycieczki z przewodnikami dużo ciekawych informacji o obiektach które zwiedzamy .Polecam też zwiedzić piękne okolice rezerwatu Ptasi Raj oddalonego od sanatorium około 3km.Na pewno w czasie wolnym gdy pogoda będzie dopisywała nie będzie czasu na nudę blisko plaża i dobra komunikacja do trójmiasta gdzie można miło spędzić czas na pewno każdy znajdzie coś dla siebie by spędzić miło pobyt w ośrodku Jantar.Tego z całego serca życzę :D
Dorota 67
Na forum od: 11 maja 2014 16:44
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Dorota 67 »

Witam,
jadę z Olsztyna samochodem na turnus od 3 czerwca 2014 jeśli jest ktoś chętny nie palący to proszę o kontakt na : [email].pl
mimozaluz75
Na forum od: 21 maja 2014 10:23
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mimozaluz75 »

Witam, jestem z Białegostoku, też jadę 22 lipca do Sobieszewa, chyba wybiorę się Polskim Busem, B-stok-warszawa, Warszawa Gdańsk, a tam autobusem 112
emi+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2014 19:24

Post autor: emi+ »

mimozaluz75 pisze:Witam, jestem z Białegostoku, też jadę 22 lipca do Sobieszewa, chyba wybiorę się Polskim Busem, B-stok-warszawa, Warszawa Gdańsk, a tam autobusem 112
zadzwoń 506135992, ja wybieram się też 22 lipca samochodem z Ełku :), może się dogadamy ;)
emi+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2014 19:24

Post autor: emi+ »

odpowiedź w kwestii wycieczek znajduje się na poprzedniej stronie tego forum
zima
Na forum od: 28 maja 2014 20:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: zima »

Wyjeżdżam do Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo 22 lipca 2014r. samochodem z okolic Łukowa, mogę zabrać jadących w tym samym czasie - kontakt [email].pl .
gonia1311
Na forum od: 28 maja 2014 22:02

Post autor: gonia1311 »

Czy ktoś mógłby opisać w skrócie jak było w sanatorium Jantar( obsługa,wyżywienie itp. ...)wybieram się tam .... z góry dziękuję
josaja4
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2014 19:59
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: josaja4 »

gonia1311 pisze:Czy ktoś mógłby opisać w skrócie jak było w sanatorium Jantar( obsługa,wyżywienie itp. ...)wybieram się tam .... z góry dziękuję
Wcześniejsze posty zawierają opisy poszukaj ja tak zrobiłem :D. Jadę do Sobieszewa 08.10.2014 z woj. Podlaskiego.
zima
Na forum od: 28 maja 2014 20:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: zima »

Witam,
jadę z okolic Łukowa samochodem na turnus od 22 lipca 2014 jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt na: [email].pl.
ODPOWIEDZ