Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Od 1 maja będę w tym sanatorium, może ktoś się w tym terminie wybiera własnym autkiem z okolic Chrzanowa, Trzebini itd. Pokryję część kosztów i będzie raźniej.
Witam,
Możesz co nieco napisać o obecnie panujących tam warunkach mieszkaniowych, jakie pokoje, jakie wyżywienie, oraz zabiegi. No i jak okolica? Ja wyjeżdżam 26.08
Pozdrawiam
Świetnie więc jeśli chodzi o okolice A jesli chodzi o pokoje to ilu osobowe, i czy można jakoś wystarać się o jedynkę? Jesli chodzi o wyżywienie to jest gdzie sie dożywić tanio i smacznie? I jeszcze jeśli chodzi o zabiegi to jakies określone godziny rozbite w ciągu całego dnia czy moze bardziej skumulowane (chodzi o to czy można sie gdzies wybrać zwiedzić okolice czy nie specjalnie jest na o czas)? Organizują tam w okolicy coś ciekawego? Przepraszam za moje pewnie co dla niektórych retoryczne pytania ale jadę pierwszy raz i szczerze mówiąc kompletnie nie wiem jak wygląda taki pobyt w sanatorium.
Pozdrawiam serdecznie