Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Może jeszcze ktoś jedzie w tym terminie z okolic Katowic, Gliwic, Zabrza do Lądka?
Liczymy z Elunią na transport
Oczywiście partycypujemy w kosztach podróży
Ewasz Elunia byłam kuracjuszką w Lądku Zdroju szpital uzdrowiskowy Józef póżniej 23 wojskowy szpital byłam na wieczorku zapoznawczym organizowanym przez sanatorium
Jan organizowanym w kawiarnia Zdrojowa sala rezerwowana na 100 osób przypadkowo zapytaliśmy o wolne miejsce i tym sposobem imprezowałam z kuracjuszkami z Jana inny pobyt w 23 wszru imprezowalismy w kasynie wojskowym wszędzie było superowo życzę wam letniego imprezowego wyjazdu napiszcie jak wam się podobało .
grazynamackowiak pisze:Ewasz Elunia byłam kuracjuszką w Lądku Zdroju szpital uzdrowiskowy Józef póżniej 23 wojskowy szpital byłam na wieczorku zapoznawczym organizowanym przez sanatorium
Jan organizowanym w kawiarnia Zdrojowa sala rezerwowana na 100 osób przypadkowo zapytaliśmy o wolne miejsce i tym sposobem imprezowałam z kuracjuszkami z Jana inny pobyt w 23 wszru imprezowalismy w kasynie wojskowym wszędzie było superowo życzę wam letniego imprezowego wyjazdu napiszcie jak wam się podobało .
Dzięki, oczywiście podzielę się wrażeniami
Mam przy okazji pytanie: czy są tam ręczniki i ile
Pozdrawiam
Ewasz ręczniki 2 sztuki w srodku turnusu zmiana ręczników pościel kto chce papiery toaletowe też dodawają szklanki w pokoju 2 lub 3 w zależnosci pokoju czajnik w pokoju lub korytarzu telewizor za turnus 25zł najlepiej przyjechać rano na turnus na śniadanie póżniej duże kolejki do lekarza pielęgniarek.
grazynamackowiak pisze:Ewasz ręczniki 2 sztuki w srodku turnusu zmiana ręczników pościel kto chce papiery toaletowe też dodawają szklanki w pokoju 2 lub 3 w zależnosci pokoju czajnik w pokoju lub korytarzu telewizor za turnus 25zł najlepiej przyjechać rano na turnus na śniadanie póżniej duże kolejki do lekarza pielęgniarek.
Postanowiłam odświeżyć temat ,aby nie zapadł się w czeluściach podstron
Może ktoś jeszcze otworzył skrzynkę pocztową i wydobył z niej skierowanie do Lądka
Wiem są już dwa tematy wyjazdu w tym samym terminie ale do innych obiektów
Myślę, że nie jest to przeszkodą do zorganizowania grupy
Dzwoniłam do "JANA" prosząc o rezerwację pokoju ale niestety - nie ma rezerwacji
W związku z tym roszę o radę w sprawie jego wyboru jak już będę na miejscu
Na której kondygnacji itd.
Czy jest dobry odbiór sieci PLAY
Pozdrawiam
Dzięki Alice, jak zwykle jesteś bardzo pomocna
Trochę a może już więcej jak trochę wiem co i jak i dzięki bardzo dziękuję
Mam nadzieję, że z podróżą będzie też dobrze
Jest jeszcze trochę czasu może .......