Częstość wyjazdów do sanatorium
Re: Częstość wyjazdów do sanatorium
bodana2, Ja jestem z Dolnośląskiego i będę skłądać zobaczymy co z tego wyniknie.
pozdrawiam
Trochę Wam zazdroszczę. Jestem z Warm.-Mazurskiego NFZ. Wiecznie wciskają nam kit, że można złożyć nowe papiery rok po powrocie. Ostatnio czekałam na skierowanie ok.22 miesiące plus ten rok. Dziękuję za wiadomość.
-
forumowicz
Witaj Bodana2
w lutym złożyłam wniosek w olsztynie i NFZ napisał okres oczekiwania 12-18 m-cy, a koleżance na wniosek z kwietnia okres oczekiwania 6-8 m-cy. Ja osobiście nigdy nie czekałam dłużej niż napisano. Ale też słyszałam że w niektórych regionach nie trzeba odczekiwać roku od powrotu, tylko składa się od ręki. Pozdrawiam
w lutym złożyłam wniosek w olsztynie i NFZ napisał okres oczekiwania 12-18 m-cy, a koleżance na wniosek z kwietnia okres oczekiwania 6-8 m-cy. Ja osobiście nigdy nie czekałam dłużej niż napisano. Ale też słyszałam że w niektórych regionach nie trzeba odczekiwać roku od powrotu, tylko składa się od ręki. Pozdrawiam
Witam
Nie dawno wróciłam ze sanatorium i chciałam się dowiedzieć czy mogę składać już wniosek . W przyszłym roku mam jechać do Goczałkowic do Gwarka. Wyjazdy z NFZ ,
Nie dawno wróciłam ze sanatorium i chciałam się dowiedzieć czy mogę składać już wniosek . W przyszłym roku mam jechać do Goczałkowic do Gwarka. Wyjazdy z NFZ ,
-
forumowicz
W lubelskim ja np zaraz po przyjeżdzie składam ,odczekuję dla przyzwoitości miesiąc i wszystko.