Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kasiula pisze:ewasz..próbuj próbuj....,...wiem co mówię
Kasiula, próbowałam
Pani pielęgniarka wciągnęła mnie na listę (jestem 18) do jedynki zaznaczając, że nie jest to gwarancją otrzymania go
Kto pierwszy z listy się zjawi, ten dostanie
Postaram się być tam na 6:00
Pozdrawiam
Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia
yona pisze:Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia
yona pisze:Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia
Potwierdzam, ja również wolę pokój 2 osobowy, zawsze to raźniej i porozmawiać jest z kim.
Dziewczyny a możecie pisać gdzie i w jakich uzdrowiskach można rezerwować pokój, bardzo proszę szukam informacji na temat Krystyny w Busku, troche już otrzymałam, ale wciąż mało
Ulanie witaj Można w Sanvicie w Iwoniczu ,mozna w Continentalu w KZ ,mozna w Arce Medicalu Spa w Kołobrzegu ,mozna w Abatonie w KZ ,można w Równicy w Ustroniu ,można w Cieplicach w Agacie,Mozna w Sanvicie w Ciechocinku,Można w Orionie w Ciechocinku
Pozdrawiam serdecznie