Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałem skierowanie do sanatorium Forsycja Przerzeczyn Zdrój w terminie od 02-08-2011 Jadę tam pierwszy raz Poszukuje informacji od osób tam się leczących Co w okolicy ciekawego Jadę się autem! Jest ktoś chętny by się zabrać?
Ja również dostałam skierowanie do Forsycji od 02.08.11-23.08.11 też jadę tam pierwszy raz, z tego co widać jest to straszna dziura, byłam kiedyś w Długopolu Zdrój to jest niedaleko i nie było tam NIC, teraz zapowiada się podobnie,jestem zawiedziona:(
Mamy ten sam turnus. Szału nie ma z atrakcjami Fakt Najmniejsze sanatorium w Polsce Dziura Ale jaka cisza i śliczna okolica Byle warunki pobytu były dobre. Nic innego nie dadzą latem z NFZ Wiem z doświadczenia że to ludzie stwarzają atmosferę "odpoczynku" Zobaczymy Jestem dobrej myśli Z "piernikowa" mam 350km
Z tego co czytałam to warunki powinny być dobre, są tam tylko pokoje 1 i 2 osobowe to już dobrze wróży oprócz tego basen , sauna , w Długopolu takich luksusów nie było kojarzy mi się tylko Kawiarnia Zdrojowa i tu i tam jedna Jedyny plus to że latem, bo ja zawsze nie dość że dziury to zimą dostawałam. Jeśli chodzi o samą atmosferę to zgadzam się w 100% , ja mam blisko ok 200 km
Wygląda na to że "Zdrojowa" jest w każdym uzdrowisku! Wcześniej trafiałem znacznie lepiej Teraz chcę odreagować a Przerzeczyn sie nadaje w sam raz byle pogoda dopisała Na miejscu zobaczymy jak w pełni wykorzystać te trzy tygodnie Jak mawiają - przyjdzie czas będzie rada
Witam ja bylem w Przerzeczynie w 2008 zima i faktycznie dziura jakich mało jedna droga 4 sklepy kościół cmentarz szkołą aaaaaaaa jest gdzie potańczyć o ile lokal jeszcze jest otwarty po za tym to cisza jak na pustyni Basen jest ładny zabiegi tez fajne stołówka wolno stojąca na górce ale spacerek zawsze zdrowotny moja rada zaraz po przyjezdzie zorganizować się w paczkę jak myśmy zrobili i pomimo zimy zorganizowaliśmy sobie sami w 6 osób 3 razy ognisko z kiełbaskami przy piweczku . O ile pamiętam około 3 km jest biedronka . Najgorsze warunki mieszkaniowe są w AKACJI gdzie są wszystkie zabiegi na 2 piętro nawet o kulach muszą wchodzić niepełnosprawni ale to pikuś pokoje z epoki średniowiecza niestety . Znajomi mieszkali w CISIE tam warunki dobre po remoncie . Jeszcze sprawa jedzenia kuchnia gotuje smacznie choc potrawy bardzo ciekawe kombinacje potraw pozdrawiam ciepło i życzę słonecznego pobytu ZIGI
Witam .
Mam skierowanie na sanatorium do Przerzeczyn Zdrój.
Wyjeżdżam z Łodzi 19 czerwca 2012 .
Podróż planuje samochodem i mam wolne miejsca.
Zainteresowanych proszę o kontakt - [email].pl
Pozdrawiam - Andrzej.
Witam,
Jade do sanatorium samochodem w terminie od 2012-11-13 do 2012-12-04 , mam wolne miejsca.
Jeżeli ma ktoś wiedzę na temat tego miejsca proszę o info. a.[email].pl