nieważne ile dajemy ...ale ważne ile miłości wkładamy w czynienie i dawanie
Recepta na szczęście....
Re: Recepta na szczęście....
nieważne ile dajemy ...ale ważne ile miłości wkładamy w czynienie i dawanie
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
No to ja jestem szczęściara....mam takiego kogoś od niedawna.anusia153 pisze:Moim marzeniem jest mieć kogoś, z kim będę mogła rozmawiać o wszystkim… Kogoś, kto usiądzie czasem obok i wysłucha mnie milcząc… Kogoś, kto przytuli, gdy zobaczy łzę na moim policzku i zrozumie tę moją łzę… Kogoś, kto będzie się mną opiekował tak, żebym czuła się bezpiecznie… Kogoś, kto będzie, gdy zaskoczy mnie nieszczęście… Kogoś, kto sprawi, że będzie się pojawiał uśmiech… Potrzebuję kogoś, kto będzie potrzebował mnie… Kogoś, kto po prostu będzie… Będzie obok… Nie oczekuję chyba wiele… Bo przecież każdy z nas w środku jest małym dzieckiem, potrzebującym miłości, ciepła i zrozumienia…
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Fajne... widać, że emocjami pisane...anusia153 pisze:Moim marzeniem jest mieć kogoś, z kim będę mogła rozmawiać o wszystkim… Kogoś, kto usiądzie czasem obok i wysłucha mnie milcząc… Kogoś, kto przytuli, gdy zobaczy łzę na moim policzku i zrozumie tę moją łzę… Kogoś, kto będzie się mną opiekował tak, żebym czuła się bezpiecznie… Kogoś, kto będzie, gdy zaskoczy mnie nieszczęście… Kogoś, kto sprawi, że będzie się pojawiał uśmiech… Potrzebuję kogoś, kto będzie potrzebował mnie… Kogoś, kto po prostu będzie… Będzie obok… Nie oczekuję chyba wiele… Bo przecież każdy z nas w środku jest małym dzieckiem, potrzebującym miłości, ciepła i zrozumienia…
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1