Strój Ubranie na Dancing w sanatorium
-
forumowicz
Re: Strój Ubranie na Dancing w sanatorium
Chyba nie mam ochoty cokolwiek wnosić do tematu Szanowna Pani A W.Każdy żyje jak chce ,z kim chce i gdzie chce.Pachnie lub nie .To tak w "wielkim" uogólnieniu.AleksandraWroclaw pisze:kruszynka napisał(a):Czytam i się zastanawiam przeciez niektórzy tutajz pospólstwem
![]()
się nie mieszają ...to gdzie te niemiłe zapachy wąchają ? może na swoim podwórku?
Czasami można się pogubić w krytyce i zapomnieć że to może tak niemiło było na moim podwórku![]()
Kruszynko zapewniam cie,ze w moim otoczeniu to mieszają sie zapachy ale dobrych perfum i wód toaletowych....![]()
Poza tym niemiłe zapachy nie tylko czuć na korytarzach zabiegowych w uzdrowiskach ale także w urzędach,sklepach, na poczcie,przychodniach, w środkach komunikacji wszelakiej.....długo by tu wymieniać.....
Niestety widzę,ze chcesz na siłe mi wmówić,ze my Polacy nalezymy do europejskich czyścioszków![]()
Pomijając higienę osobistą rodaków spójrz na ...nasze podwórka,klatki schodowe,lasy....itp...itd...i wyciągnij wnioski.....
Dlaczego Polacy nie sa krytyczni wobec siebie i nie mają dystansu do siebie?
Dlaczego też Polacy utworzyli takie normy wiekowe do określonych ubiorów i stylów?
Dlaczego potępia się ludzi z własnymi poglądami, własnym stylem, a przede wszystkim osoby które ubiorem się wyróżniająają sposród tłumu,dlaczego![]()
![]()
![]()
Dlaczego nasz kraj jest tak mało tolerancyjny, lubi skandale i plotki?
Może Kruszynko doradzisz ,jak to zrobić żeby mieć własny styl i nie być potępianym![]()
![]()
Nijak mają się te szaty lub worki ,zapachy lub inne, do życia jako wartości nadrzędnej.
Pozdrawiam
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Aga i ja tam będę , ja będę tam ...jak to Smerfy sobie śpiewałyagalew pisze:Suzen pisze:Strój na dancing wg mnie, to może być tzw,,sportowa elegancja'', co nie znaczy dresy.Mogą być to dżinsy,bluzeczka o niebanalnym fasonie,oryginalna biżuteria,ładne ,wygodne buty i....baw się i szalej.......![]()
![]()
Suzen , ostatnio miałam okazję być na dancingu w miejscowości sanatoryjnej ( nie będąc kuracjuszką). Właśnie tak byłam ubrana jak opisujesz i wybawiłam się za wszystkie czasy![]()
![]()
najważniejszy jest uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie. Pozdrawiam wszystkich, którzy wybierają się w bliższej i dalszej przyszłości na dancingi sanatoryjne
![]()
![]()
Oczywiście życzę miłej zabawy i wspaniałego towarzystwa.
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Aga i ja tam będę , ja będę tam ...jak to Smerfy sobie śpiewały
Margot tak tam będziesz koniecznie pozdrów ode mnie DJ
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Osoba ,która nie umie TAŃCZYĆ -Informacja dla Pań udających się do ..Buska.
Pozwolę sobie na "Ubranie " Mężczyzny na tańce
Buty - buty całe Broń Boże adidasy ,klapki czy sandały
Spodnie -Długie materiał ,kolor obojętny
Tors - koszula , polo wg Mnie Broń Boże T-shirt czy koszula na ramiączkach !!
i obowiązkowo ..prysznic przed ..kolacją.
Ideał jaki miałem przyjemność ..podziwiać
Delikatne szpilki do 5 cm
Spodnie
Koszula dopasowana z ..długim rękawem
Elegancja i wg Mnie Szyk a i bardzo Sportowo Nie zobowiązująco
ok
kij w mrowisko nie każdej Pani Pasują spodnie
Wiele lepiej czuje się w ..Spódnicach czy też ..sukienkach czy jak to się nazywa??
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
kuracjusz wie że różnie jest z ubraniem i każdy na swój sposób się bawi . Ja zawsze na dansingu jestem ubrana jak wcześniej pisała Suzen sportowa elegancja zawsze
tak byłam ubrana i zawsze się super bawiłam .Przy następnych pobytach sanatoryjnych na dansingu preferuje sportowa elegancja .
-
forumowicz
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
No to ja sie nadajęMax pisze:wg mnie wszystko nieważne,byle by osoba była czysta i nie śmierdziała,zwłaszcza perfumami,odpadają wszelkie wisiory,bransolety złote zegarki.