Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wyjeżdzam na 27 listopada do Domu Zdrojowego z NFZ . Jadę z Trójmiasta jak najłatwiej dostać się z pociągu z Jelenij Góry do Swieradowa.Czy lepiej jest jechać 600 km przez całą Polskę.Po tylu krytycznych uwagach na temat Domu Zdrojowego zastanawiam się czy nie zmienic karty na inny ośrodek.Jak wyglądaja pokoje,wyzywienie jakie najlepsze są zabiegi na schorzenia reumatyczne. Bogdan
Przepraszam ,a gdzie czytałeś te złe opinie o Domu Zdrojowym w Swieradowie?,byłam tam i bardzo sobie chwalę .Zabiegi bardzo dobre jedyny mankament to taki ze trzeba dochodzić do bazy zabiegowej,ale to nie problem.Piękna okolica i czego chcieć więcej.Zyczę Ci przyjemniego pobytu.
Jesteś pewny,że do Domu Zdrojowego?,a nie do Wacława-lepiej sprawdż,bo Wacław to pomyłka,smród ,brud,ubustwo.Lepiej jedż dzień wcześniej z załącznikiem,a wszystko załatwisz.Miejscowość extra,dużo rozrywki,wspaniałe tereny,mile spędzisz czas-powadzenia.Bliższych informacji e-meilem.
Tak na wiosnę chciałabym się do Świeradowa wybrać na kilka dni prywatnie a może na jakiś turnus poradźcie proszę jakiś konkretny dom. Zwracam się do Was Panie / mogą być też Panowie/ , którzy znacie tamte obejścia
zm
guma1958 pisze:Jesteś pewny,że do Domu Zdrojowego?,a nie do Wacława-lepiej sprawdż,bo Wacław to pomyłka,smród ,brud,ubustwo.Lepiej jedż dzień wcześniej z załącznikiem,a wszystko załatwisz.Miejscowość extra,dużo rozrywki,wspaniałe tereny,mile spędzisz czas-powadzenia.Bliższych informacji e-meilem.
Witam !!!
Liczę na podanie ciekawych informacji e-mailem
Dziękuję "Lwie" za odpowiedź i zachęcona mam jeszcze pytanie o Dom Kuracyjny Leo Karli. Wprawdzie u mnie jeszcze dużo czasu bo będę jechać dopiero koniec kwietnia początek maja ale to tak miło jest pomarzyć kiedy takie szarości za oknem:). Otóż nie mogę w Domu Zdrojowym znaleźć " na dzień dzisiejszy oczywiście " takiej ceny 115 zł widzę tylko 180 za dzień kiedyś było 150 hotelowo ale też takiej ceny teraz chyba nie ma. Może jako stały klient masz jakieś bonusy Leo Karli proponuje 650 zł za 7 dni w pokoju 1 os. z wyżywieniem /2 posiłki/i jeszcze jakieś zabiegi . Brzmi dobrze , stronka niezła ale jak naprawdę ? Jeśli coś wiesz ... bardzo proszę i pozdrawiam. z.
O ja też niczego sobie a jedno co pewne to to że mamy poczucie humoru . Wyjazd będzie na majowy weekend , który zamierzam przedłużyć nieco . Dziękuję za informacje. Pozdrawiam