Iwonicz-Zdrój w obiektywie kuracjuszy

Okiem kuracjusza
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Iwonicz-Zdrój w obiektywie kuracjuszy

Post autor: iwcia »

Nie mogę sie powstrzymac by nie napisac pare słow podziekowania :kwiat:
Słoneczko tak pieknie opisuje Iwonicz, dodając do fotek ciekawe komentarze :!: :kwiat:
Iwonicz od dawna jest obiektem moich marzen, jeszcze nie miałam okazji go zaobaczyc, a teraz mam namiastkę w postaci zdjęć i garsci info od Słoneczka.Tak niewiele a tak wiele :serce:
Do tego jeszcze ta rzeczka czy strumyk... ma tyle wspolnego z moim imieniem ;) Och, może za pare dni NFZ zrobi mi podarunek i wysle wlasnie do Iwonicza :)
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

iwcia pisze:Nie mogę sie powstrzymac by nie napisac pare słow podziekowania :kwiat:
Słoneczko tak pieknie opisuje Iwonicz, dodając do fotek ciekawe komentarze :!: :kwiat:
Iwonicz od dawna jest obiektem moich marzen, jeszcze nie miałam okazji go zaobaczyc, a teraz mam namiastkę w postaci zdjęć i garsci info od Słoneczka.Tak niewiele a tak wiele :serce:
Do tego jeszcze ta rzeczka czy strumyk... ma tyle wspolnego z moim imieniem ;) Och, może za pare dni NFZ zrobi mi podarunek i wysle wlasnie do Iwonicza :)
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Iwciu, jeśli nie będzie Nam dane jechać razem, to życzę Ci przydziału właśnie do Iwonicza, który mam nadzieję będzie rekompensatą tego długiego oczekiwania :) :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: iwcia »

Ewcia :kwiat: dziekuje bardzo :kwiat: :serce: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

A tak poważnie to byłam dzisiaj na ...drodze krzyżowej :D , ale mi się nie chce już pisać, wklejać zdjęcia i w ogóle nic mi się nie chce :twisted: :twisted: Jutro pokaże wam jaka jest Iwonicka droga krzyżowa....męcząca ;) ;) :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Sloneczko pisze:Wróciłam niedawno z kościoła. Moja koleżanka Lidzia :kwiat: powiedziała, ze zrobiłam sie moherowy beret na starość :lol: ...trudno, miałam taka potrzebę.

Nooooo i to by było na tyle....... teraz idę troszkę pogrzeszyć :twisted: :twisted:
A to jeszcze nie zdążyłaś :?: :? :o :o Toż tam już ponad tydzień siedzisz :twisted: i ...nic :evil:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

medi pisze:
Sloneczko pisze:Wróciłam niedawno z kościoła. Moja koleżanka Lidzia :kwiat: powiedziała, ze zrobiłam sie moherowy beret na starość :lol: ...trudno, miałam taka potrzebę.

Nooooo i to by było na tyle....... teraz idę troszkę pogrzeszyć :twisted: :twisted:
A to jeszcze nie zdążyłaś :?: :? :o :o Toż tam już ponad tydzień siedzisz :twisted: i ...nic :evil:
No a jak myślisz????? Po co ja chodzę na górę krzyżową co???? :twisted:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Hi hi wklejaj fotki Słoneczko z tej drogi krzyżowej ,chcę to zobaczyć na własne oczy ;) :twisted: :twisted: A będzie na nich Słoneczko ? na kolanach :?: ;) :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Spacerowałam wczoraj po górze w pobliżu kościoła starego i nowego. Poza kościołem znajduje się Droga Krzyżowa i Golgota Narodu Polskiego. Utworzona została w 2008 roku w Lesie św. Iwona. Wkleję tylko kilka zdjęć ukazujących niektóre stacje drogi krzyżowej .

[ obrazek zewnętrzny ]
Al.Jana Pawła II prowadzi nas do drogi krzyżowej

[ obrazek zewnętrzny ]
"W hołdzie Polakom, którzy przeszli Golgotę Wschodu, mordy, wywózkę, głód, więzienia, lagry..."

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]
Św. Iwon
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04

Post autor: anusia153 »

Jeszcze jest kilka stacji trochę wyżej ,ostro pod górę a jeszcze troszkę wyżej jest góra Glorietta , ładne widoki są na okolice. :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

anusia153 pisze:Jeszcze jest kilka stacji trochę wyżej ,ostro pod górę a jeszcze troszkę wyżej jest góra Glorietta , ładne widoki są na okolice. :kwiat:
No widzisz Anuska :kwiat: .......... w tym roku nie mam takiej towarzyszki jak ty i Iwonka, które śmigałyście ze mną jak łanie po górkach i Iwoniczu. Pani z którą wdrapałam sie do kapliczek jest dopiero po operacji kolana. I tak wlazła wysoko ;) :lol:
ODPOWIEDZ