Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,mam dość duży dylemat.....mianowicie czy moge zmienic date wyjazdu do szpitala uzdrowiskowego??? Czekam na decyzje ale wiem ze w pracy od wrzesnia do grudnia nie dostane wolnego bardzo prosze o porady wole dmuchac na zimno...
Witaj artur 30 i kruszynko - a czy do szpitala uzdrowiskowego nie jedzie się przypadkiem na zwolnieniu lekarskim, które wystawia szpital uzdrowiskowy, jestem nie w temacie lecz będąc w szpitalu uzdrowiskowym pytano mnie czy potrzebuje zwolnienie i wiem że były osoby które korzystały ze zwolnienia - pozdrawiam
Beata 27na 100 % na L 4 - byłam w zeszłym roku i teraz w sierpniu tez jadę do szpitala uzdrowiskowego. Na skierowaniu które przysłali pisze ze w ramach zwolnienia lekarskiego. Pozdrawiam
"...Inne zasady obowiązują w przypadku konieczności wyjazdu pacjenta do szpitala uzdrowiskowego. Po przyjęciu do niego pacjent powinien niezwłocznie powiadomić pracodawcę o przyczynie nieobecności w pracy i przedstawić - otrzymane w szpitalu uzdrowiskowym - zaświadczenie o rozpoczęciu pobytu. Po zakończeniu leczenia chory otrzymuje zaświadczenie usprawiedliwiające czasową nieobecność w pracy..."
Tyle przepis w tym względzie natomiast czy nie ma możliwości przełożenia takiego przyjazdu do Szpitala Uzdrowiskowego?
Myślę,że wypowie się ktoś kto miał podobną sytuację .
Możesz jeszcze odesłać dane skierowanie jeśli już je masz z prośba o przesuniecie terminu leczenia....ja tak zrobiłam ale prosiłam o zmianę miejsca leczenia nie terminu i dostałam to o co prosiłam....tam też pracują ludzie i też mają problemy więc rozumieją...Powodzenia
Kasiula jesteś wielka Właśnie takiej odpowiedzi kolega oczekiwał
Pozdrawiam Was Kochani. Artur powodzonka napisz koniecznie nam jak sprawa ie potoczyła .