Kołobrzeg Etna Weneda 24.06.12

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
usterka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2012 09:31

Re: Kołobrzeg Etna Weneda 24.06.12

Post autor: usterka43 »

Wiem .....ale dzięki bardzo. :)
Bezpośredni mam o 8.14 na miejscu o 19.04 ale wolę być rano.
Mam wieczorem połączenie o 20.46 z przesiadką w Szczecinie lub następny o 21.13 z przesiadką w Opolu i Szczecinie wtedy będę w Kołobrzegu o 8.52 rano
Liczę jednak na busa pozdrawiam pa pa ;)
totylkoJa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2012 08:21

Post autor: totylkoJa »

jeśli nawet przyjedziesz wieczorem do Wenedy to i tak nic nie stracisz; lekarz jest dopiero na drugi dzień, a przydział zakwaterowania odbywa się na zasadzie ciągłości, tzn. jeśli jest miejsce w pokoju to uzupełniają, jeśli nie to leci następny pokój. Jak dzwoniłam przed wyjazdem to w recepcji dostałam info, że dokwaterowanie jest w/g wieku, ale nic takiego nie miało miejsca (bynajmniej kilka m-cy temu). No nie, jeśli przyjedziesz później to stracisz obiad i kolację :P
usterka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Obiad i kolacja śmiechu warte.......
Po prostu szkoda jednego dnia nad morzem ......
pozdrawiam.
totylkoJa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2012 08:21

Post autor: totylkoJa »

usterka43 pisze:Obiad i kolacja śmiechu warte.......
pozdrawiam.
Dobre :P
Tych dni to w sumie będzie 24, chciałabym to zobaczyć!
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

usterka43 pisze:Obiad i kolacja śmiechu warte.......
pozdrawiam.
mam prosbe opisz co ty jadasz w domu to dopiero będzie smiechu warte narzekają ci co w domu mają wielkie salony a mieszkają ale nieswoje tylko innych
usterka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Z tego co widzę ktoś nie doczytał na jaki temat była rozmowa ,a odpisuje złośliwie...
pa pa
usterka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Widzę że pod nickiem " lolec1212 jest ktoś wyjątkowo złośliwy i wszystkich się czepia ::::: oraz zadaje głupie pytania ....
Odpowiem żałuj że nie zobaczysz tych 24 dni .......i spadaj

Re: Sanatorium WILLA FORTUNA KOŁOBRZEG
Do Pana/Pani ukrywających się pod nickiem " lolec1212 " Przed wyjazdem wiele osób zadawoało pytanie dot w/w obiektu niestety wtedy milaczales /łas !! Zadajesz pytanie czy kiedykolwiek byłem z czegokolwiek ZADOWOLONY ?? Odpowiem przewrotnie ...
przez darek
09 cze 2012 15:46

Dział: Oceń sanatorium
Temat: Sanatorium WILLA FORTUNA KOŁOBRZEG
Odpowiedzi: 32
Wyświetlone: 1010
Skocz do postu
Re: Kołobrzeg Etna - Weneda
Lolec1212 Bardzo dziękuję za współczucie :oops: nikt ze mną się nie męczy ,ponieważ sama pracuję u siebie i zatrudniam inne osoby :) ,ponadto myślę że żle mnie zrozumiałeś/łaś/ :roll: .Odprowadzam 2 rodzaje składek do ZUS ..
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

usterka43 pisze:Widzę że pod nickiem " lolec1212 jest ktoś wyjątkowo złośliwy i wszystkich się czepia ::::: oraz zadaje głupie pytania ....
Odpowiem żałuj że nie zobaczysz tych 24 dni .......i spadaj

Re: Sanatorium WILLA FORTUNA KOŁOBRZEG
Do Pana/Pani ukrywających się pod nickiem " lolec1212 " Przed wyjazdem wiele osób zadawoało pytanie dot w/w obiektu niestety wtedy milaczales /łas !! Zadajesz pytanie czy kiedykolwiek byłem z czegokolwiek ZADOWOLONY ?? Odpowiem przewrotnie ...
przez darek
09 cze 2012 15:46

Dział: Oceń sanatorium
Temat: Sanatorium WILLA FORTUNA KOŁOBRZEG
Odpowiedzi: 32
Wyświetlone: 1010
Skocz do postu
Re: Kołobrzeg Etna - Weneda
Lolec1212 Bardzo dziękuję za współczucie :oops: nikt ze mną się nie męczy ,ponieważ sama pracuję u siebie i zatrudniam inne osoby :) ,ponadto myślę że żle mnie zrozumiałeś/łaś/ :roll: .Odprowadzam 2 rodzaje składek do ZUS ..
wszyscy tak odprowadzamy ja się nie ukrywam ale stwierdzam fakty najlepiej jest tylko krytykować trochę zadowolenia i obiektywizmu dziękuje
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj lolec1212,

W tym temacie umawiamy się na wyjazd.
Twoje wypowiedzi są nie na temat nadto ich ton jest delikatnie mówiąc niegrzeczny i dla pozostałych obraźliwy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Zgadzam się z Panią "Selen " ,że osoba ukrywajaca sie pod Nickiem Lolec1212 -wszelkiego rodzaju krytyczne uwagi Neguje.
Uważam ,ze jak juz wczesniej napisałem wobecnych czasach gdy za wszystko płacimy -Możemy rowniez wymagać
Fakt odbiegłem od tematu jakim jest wyjazd ,ale poprostu nie umie zdzierzyc Pana/ni Lolec z komentarzami.
I godnie przyjme tzw "bana" za zmiany tematow
Pozdrawiam życzac miłego odpoczynku w Wenedzie .. a ida upały i bedzie SUPER !!!!!!!!!!!
Zablokowany