Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Polanica-Zdrój szpital uzdrowiskowy Wielka Pieniawa.Jeżeli był ktoś ,to proszę o podzielenie się wrażeniami z tego sanatorium i miejscowości.Z góry dziękuję
Witam. W maju odwiedziłam koleżankę właśnie w Pieniawie. Wewnątrz wszystko cudnie marmury wszędzie się błyszczą jednak pokoje dla tych z NFZ bardzo słabiutkie. Moja kol. kategorycznie odmówiła 4 os. z łóżkiem na środku no i jak się postawiła to dostała najpierw czasową / na tydzień/ jedynkę potem 2 -os ale już ok. więc rada jeśli coś nie tak warto powalczyć ale generalnie i miejsce i dom- wiele osób by chciało. Pozdrawiam
Uprzejmie dziękuję Pani Zosiu za informację.Przeraziłam się tym czteroosobowym pokojem,ale w razie potrzeby postąpię jak Pani koleżanka Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Dziewczyno!Wygrałaś los na loterii.Polanica przecudowna,Pienawa również,co do warunków pobytowych to nie napisałaś z czego jedziesz-NFZ,czy też ZUS,Najlepiej jedż dzień wcześniej ,weż z sobą mały ;załącznik" i kombinuj.Z doświadczenia wiem ,że załatwić można wszystko(pokój,zabiegi itp.)Miłego pobytu,aż Ci zazdroszczę.Podziel się wrażeniami po powrocie,ale myślę,że zmieniło się tylko na lepsze.Pozdrawiam iżyczę powodzenia....
Dziękuję. Sprawiłaś,że poprawił mi się humor.Jadę z NFZ poszpitalne jako szpital uzdrowiskowy.Jak wrócę to opiszę swoje wrażenia.Też myślę,że Polanica jest piękna bo rejony górskie należą do atrakcyjnych.Pozdrawiam.
Witam! Wróciłam z Polanicy.Jestem pod wrażeniem sanatorium Wielka Pieniawa.Wielki komfort ,piękne pokoje.Ja miałam dwuosobowy z łazienką,lodówką ,telefonem i telewizorem.Naprawdę bardzo ładnie.Miła obsługa i wspaniałe jedzenie.Wszystko mogę chwalić,a przede wszystkim zabiegi.Każdego dnia 1 godzina basenu z hydromasażami i do tego 30 min. w innym basenie gimnastyka.Wszystko pod jednym dachem.Jeżeli chodzi o rozrywkę to wszystko zależy od towarzystwa.W tym czasie były dwa lokale z tańcami.Jeden z muzyką na żywo gdzie można było się wspaniale bawić i drugi z muzyką z płyt ,a co do samej miejscowości jest urokliwa szczególnie gdy spadł śnieg.Tylko obecnie jest tam bardzo dużo remontów,nawet większość parku zdrojowego jest zamknięta.Ogólnie jestem bardzo zadowolona i wypoczęta.Pozdrawiam.
Witam!!!
Ja też 2007 r. byłam w Sanatorium Wielka Pieniawa na skierowanie poszpitalne Miałam pokój super komfortowy. Bardzo miło wspominam pobyt w Wielkiej Pieniawie i w Polanicy. Pozdrawiam wszystkich.