Pozdrowienia z Pyrlandi..Jubilatom i Soleniazantom życze 100 lat

Kurczę dlaczego kobitki?? Panowie bądźcie wyrozumiali dla kobiet oglądających meczykandrzej1955 pisze:Miłej Soboty ,a kibicom następnej dawki sympatycznych Mundialowych Wrażeń Życzę i Pozdrawiam![]()
![]()
Kobietki bądźcie dla nich wyrozumiałe
![]()
![]()
[ obrazek zewnętrzny ]agunia3 pisze:Kurczę dlaczego kobitki?? Panowie bądźcie wyrozumiali dla kobiet oglądających meczykandrzej1955 pisze:Miłej Soboty ,a kibicom następnej dawki sympatycznych Mundialowych Wrażeń Życzę i Pozdrawiam![]()
![]()
Kobietki bądźcie dla nich wyrozumiałe
![]()
![]()
nie kręćcie się przed tv i nie gadajcie do nas w trakcie meczu
tym bardziej jak akurat jak akcja na bramkę
![]()
Pozdrawiam wszystkich i miłego weekendu

oj roxy,może lepiej nie ryzykowaćroxy pisze:hahaha a może niezawodny sposób na faceta??? Tzn. seksowna bielizna i seksowny taniec przed ekranem? Nie znam faceta, który by się na to nie złapał. Mecz schodzi na dalszy plan.
Dla pań może być w męskim wydaniu![]()
Też życzę wszystkim miłego weekendu, pełnego pozytywnych wrażeń

roxyroxy pisze:hahaha a może niezawodny sposób na faceta??? Tzn. seksowna bielizna i seksowny taniec przed ekranem? Nie znam faceta, który by się na to nie złapał. Mecz schodzi na dalszy plan.
Też życzę wszystkim miłego weekendu, pełnego pozytywnych wrażeń

Mój chyba dojrzał bo nie ma nic przeciwko moim samotnym wyjazdom co wcześniej też było nie do przejścia. Ostatnio tylko powiedział,ze ma dość samotnych wieczorów tzn.tylko w towarzystwie kotów i sam zarezerwował nam Busko na sierpieńmalgorzatas pisze: roxymój na czas trawania olimpiady to nawet pozwolil mi wyjechać na kilka dni samej
![]()
![]()
co do tej pory bylo niemożliwe,o wyjazd do sanatorium informowałam go na rok z gory

Małgoś poważniemalgorzatas pisze:roxyroxy pisze:hahaha a może niezawodny sposób na faceta??? Tzn. seksowna bielizna i seksowny taniec przed ekranem? Nie znam faceta, który by się na to nie złapał. Mecz schodzi na dalszy plan.
Też życzę wszystkim miłego weekendu, pełnego pozytywnych wrażeńmój na czas trawania olimpiady to nawet pozwolil mi wyjechać na kilka dni samej
![]()
![]()
co do tej pory bylo niemożliwe,o wyjazd do sanatorium informowałam go na rok z gory

Nic tylko się cieszyć, że nie wpadł na pomysł , jak w reklamie Multiroom z multiżonatym Tarikiemmargot pisze: Małgoś poważnie![]()
![]()
![]()
Niedługo Mistrzostwa w Siatkówkce![]()
![]()
![]()