23-czerwiec -2014 Krystyna Busko Zdrój do 14-07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: 23-czerwiec -2014 Krystyna Busko Zdrój do 14-07

Post autor: Selene »

Miłe Panie :kwiat: Darku 8-)

Ja już się pakuję :D i czekam z niecierpliwością na Was w Busku :D

Do zobaczenia :D
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

Selene!
Przyjemnego pakowania i udanej podróży :!: Przecieraj szlaki....wkrótce dołączymy do Ciebie.Do zobaczenia na miejscu :kwiat:
grazia52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:11
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: grazia52 »

Nie znoszę pakowaniania zawsze mam z tym problem jeszcze nawet o tym nie mysle robie to w ostatniej chwili na łapu capu a potem załuje :shock:
Awatar użytkownika
ptaszyna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2014 17:45
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: ptaszyna »

Pakować mogę się jak najbardziej, ale nie cierpię rozpakowywać walizek zwłaszcza po powrocie do domu. ;)
Życzę udanego turnusu buskowym forumowiczom :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

grazia52 pisze:Nie znoszę pakowaniania zawsze mam z tym problem jeszcze nawet o tym nie mysle robie to w ostatniej chwili na łapu capu a potem załuje :shock:
Bo źle to robisz Grazia .Ja tydzień wcześniej przeglądam szafy i sortuję ciuchy ,takie które chciałabym zabrać odkładam na kupkę ,po skończeniu przeglądu przymierzam co z czym mogę założyć i na jaką okazję ;) :lol: :lol: Kupka wtedy maleje :o .Później siadam i robię listę ,na niej wypisuję sobie miejsca gdzie będę bywać ,czyli :basen ,siłownia,ćwiczenia indywidualne,potańcówki wyjścia na dwór i do tego dopasowuję co muszę tam mieć .Prócz tego standard :sen ,kąpiel (wszystko nadal na kupce :lol: :lol: Dwa dni przed wyjazdem sprawdzam czy czegoś nie brakuje ,prasuję i w ostatni dzień pakuję do walizki ,dorzucam długopis ,notatnik ,ciekawą książkę ,aparat fotograficzny telefon ,ładowarki ,dokumenty medyczne i swoje ,sprawdzam czy mam dowód ,kartę do bankomatu ,szczotki ,suszarka ,kosmetyki ,biżuterię ,bieliznę dwie igły i kilka kolorów nici ,małe nożyczki i pakuję do walizki wszystko .Zawsze mam jeszcze wtedy miejsce na coś nadprogramowego ;) :lol: :lol: Do sanatorium wystarczy mi walizeczka na kółkach 60x40 mały plecak (a w nim jedzonko i picie na drogę) i torebka .Ot i całe pakowanie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ida
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2010 11:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Ida »

Brawo, Medi, świetna metoda. Ja jeszcze kładę sobie kartkę, gdzie dopisuję codziennie jakieś drobiazgi, o których mogłabym zapomnieć, przy końcowym pakowaniu wykreślam i jest ok.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pisałam o kartce :D "grupuję" tam potrzebne mi rzeczy typu : na basen ,do kąpieli ,na siłownię hi hi świetna metoda na wszystkie wyjazdy ,nie tylko do sanatorium.
grazia52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:11
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: grazia52 »

dzięki za radę dziewczyny mimo moich będow w systemie pakowania a robię to przynajmniej dwa razy do roku bo wyjazd urlopowy nad morze nie mogę ominąć z bólem ale jakos spadam na cztery łapy faktem jest ze pakowac się nie lubie Pozdrowionka dla was :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Medi

Naprawdę nie wierzę !!
Torba o wymiarach 60 x 40 ,ale chyba głęboka na ..40
Ja mam zawsze problem z moim kuferkiem 90 x 40 x 25.
Zawsze jest zbyt mały a ma jeszcze funkcję pogrubienia z glębokości o 5 cm może polówek zbyt dużo biorę ... ;)
A co do pakowania cóż myślę ,że za tydzień po kolacji wieczorem zrobię przemieszczenie i w poniedzialek ..wyjazd
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darku nie jestem w stanie jej teraz zmierzyć bo wyjechała razem z moim synem do Holandii ,ale tak na oko ma 60x35x20/5 plecaczek - torba można założyć na plecy lub nieść w ręku wielkość tornistra :D I ...byłam w sanatorium w zimie więc druga para kozaków i ciepłe 2 swetry obowiązkowo :lol: :lol: Czy teraz potrafisz sobie to wyobrazić :?: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ