Kudowa Zdrój "Bristol"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Kudowa Zdrój "Bristol"

Post autor: sapphira »

Bardzo proszę o aktualne info dotyczące zakwaterowania a przede wszystkim bazy zabiegowej w w.w sanatorium. O Bristolu czytałam sporo ale najbardziej interesują mnie opinie kuracjuszy będących tam niedawno.Pozdrawiam drogich forumowiczów :)
kola
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2011 15:19
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kudowa Zdrój "Bristol"

Post autor: kola »

Witam!
Kiedy zaczynasz kurację w Bristolu?
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Będę w Kudowie od 5 sierpnia - kola napisz proszę kilka słów o Bristolu ,jeżeli posiadasz aktualne informacje. Pozdrawiam ! :)
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kola , znalazłam Twój post ,z którego dowiedziałam się ,że będziesz w Bristolu w czerwcu- to całe 2 miesiące przede mną! Liczę na Ciebie w temacie sanatorium . Napisz po powrocie o wszystkim bo nie lubię niespodzianek a jak "szlaki "są już przetestowane to jest o wiele łatwiej.Interesuje mnie wszystko : sam obiekt sanatoryjny i zabiegi jak i okolica - bliższa i nawet dalsza. Oczywiście chętnie dowiem się jaka jest oferta kulturalno-rozrywkowa. Pozdrawiam serdecznie. :)
kola
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2011 15:19
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kola »

Z przyjemnością podzielę się wrażeniami po powrocie.
Miłego dnia!
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

sapphir[quote][/quote]a pisze:Bardzo proszę o aktualne info dotyczące zakwaterowania a przede wszystkim bazy zabiegowej w w.w sanatorium. O Bristolu czytałam sporo ale najbardziej interesują mnie opinie kuracjuszy będących tam niedawno.Pozdrawiam drogich forumowiczów :)
Wprawdzie tam nie byłam tylko obok w pięknym Zameczku ( chodziłem jedynie na tańce które są zlikwidowane) ale teraz jest tam moja koleżanka i sobie bardzo chwali. Baza zabiegowa jest na miejscu z wyjątkiem basenu (obok aqua, ) który sanatorium wynajmuje na określone godziny. Jedzenie dobre, opieka jak to w MSWiA tez dobra. Kudowa piekna i jest co zwiedzac.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bietka, dzięki za dobre wiadomości ! Pozdrawiam gorąco.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj kola :D co słychać w Kudowie? jestem bardzo ciekawa jak mija Tobie czas w Bristolu i czy jesteś zadowolony z zabiegów i warunków bytowych( pokoje,parking,tv) napisz kilka słów jeśli możesz. Pozdrawiam sedecznie :kwiat:
andrzej1953
Na forum od: 05 cze 2014 11:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: andrzej1953 »

Ja również jadę do Bristolu w Kudowie 5 sierpnia w godzinach rannych samochodem z Katowic.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

andrzej1953 - wygląda na to, że w tym samym czasie i miejscu będziemy się leczyć i wracać do zdrowia... może ktoś jeszcze z forumowiczów wpisze się na listę uczestników sierpniowego turnusu :D Aktualnie w Bristolu jest koła, który obiecał podzielić się wrażeniami i dobrymi radami po powrocie z sanatorium. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia! :D
ODPOWIEDZ