Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewcia75 pisze:Cześc
Wyjeżdżam do ośrodka Jantar 3 czerwca 2014 z Olsztyna. Może ktoś chętny dotrzymać mi towarzystwa. Może ktoś w moim wieku chciałby dzielić ze mną pokój Mam 39 lat i Jestem chętna na miłe towarzystwo i spędzenie przyjemnie tego długiego turnusu
Witaj
Za szybko pojechałaś bo ja z Olsztyna wybieram się 28 czerwca
I jak , ok?:0
Pozdrawiam
Da się wytrzymać:)
Śniadania i kolacje marne. Obiady jeszcze mogą być, ale porcje małe. Chłop może wyjść głodny ze stołówki.
Co do liczby rehabilitantów to jakiś przedmówca miał rację. Nie ma ludzi do obrobienia takiej ilości kuracjuszy i na hydro faktycznie jest jedna Pani i obskakuje trzy pomieszczenie i czyści wirówki. Współczuje im bo to właściwie nie ich wina jest, że robią cięcia kosztów. Nasz system służby zdrowia jest nie do przyjęcia. Zresztą nie tylko służby zdrowia, ale dużo by o tym pisać.
Cześć dziewczyny:)
Dzięki Ewciu za odpowiedź.Jak marne śniadania i kolacje to jest szansa, że nie przytyję a co nieco zgubię Czyli na plus Chłopem nie jestem więc mogę po obiedzie wychodzić ze stołówki...najedzona
Nie zazdroszczę takich warunków pracy personelowi rehabiltacyjnemu, skoro cięcia dopadły i ich...Tylko kto na tym zyska? Na pewno nie wydajność i efektywność pracy bo to będzie odbywało się kosztem ...wypalenia zawodowego... Kuracjusze nie odzyskają sprawności bo zbyt mało uwagi i czasu będzie się im poświęcało... Poza tym przepracowanie robi swoje... Czyżby ZUS chciał więcej osób wysłać na...rentę..? Niemożliwe
Pozdro
"Śniadania i kolacje marne. Obiady jeszcze mogą być, ale porcje małe. Chłop może wyjść głodny ze stołówki." To dobrze może nad morzem pozbędę się brzuszka
josaja4 pisze:"Śniadania i kolacje marne. Obiady jeszcze mogą być, ale porcje małe. Chłop może wyjść głodny ze stołówki." To dobrze może nad morzem pozbędę się brzuszka
Kolejna osoba twierdzi, że dobrze, że ...kiepskie jedzonko i mało ...hehheeheh We wszystkim trzeba szukać pozytywów